Show

Komentari 0

Frizerka koja je obrijala Britney: 'Pokušala sam ju odgovoriti...'

Frizerka koja je obrijala Britney: 'Pokušala sam ju odgovoriti...'

Početkom 2008. godine, Britney je hospitalizirana, nakon što je odbila da vrati djecu bivšem mužu Kevinu Federlineu (42), koji je zbog toga pozvao policiju

Britney Spears (37), koja godišnje otprilike zaradi vrtoglavih 350 milijuna kuna, jedna je od onih pjevačica koja se od malih nogu nogu trudila probiti na glazbenu scenu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Nedavno je podigla prašinu dokumentarcem 'Framing Britney Spears' koji govori o njezinoj karijeri, obiteljskim problemima, ali i mentalnom zdravlju. Nakon godina šutnje, Britney je progovorila i o brijanju glave. 

Veliki uspjeh dovodi do teškog pritiska koji se nekad manifestira i tako što ozbiljno ošteti mentalno zdravlje. Upravo to se dogodilo 'Pop princezi' koja je 2007. doživjela živčani slom. Tada je izbrijala glavu, a potom kišobranom napala paparazze. Slomila se pred očima javnosti, a sve pod teretom velike slave, ali i propalog braka te borbe za skrbništvo nad sinovima. Imala je svega 25 godina.

Početkom 2008. godine, Britney je hospitalizirana, nakon što je odbila da vrati djecu bivšem mužu Kevinu Federlineu (42), koji je zbog toga pozvao policiju. Oni su utvrdili da je pjevačica koristila drogu, nakon čega su joj djeca potpuno oduzeta. Ubrzo poslije toga poslana je na psihijatriju, a skrbništvo nad njom dobio je njen otac Jamie (67). Iz bolnice je izašla nakon pet dana, a sredinom 2008. dobila je pravo da ponovno brine o djeci.

U dokumentarcu govori o najtežim trenutcima i što ju je natjeralo da obrije glavu. Nakon što joj Kevin zabranio viđanje s djecom, Britney se uputila do najbližeg salona i zamolila frizerku da joj pred 70-ak okupljenih paparazza obrije glavu. 

- Pokušala sam ju uvjeriti da to ne napravi. Imala je dvojicu tjelohranitelja koji su trebali paziti da ju paparazzi ne fotografiraju, ali jedan od njih je stalno podizao rolete -  ispričala je frizerka Esther Tognozz u dokumentarcu. 

Najčitaniji članci