Obavijesti

Show

Komentari 16

Fuad Backović Deen nakon poraza je napustio Farmu

Fuad Backović Deen nakon poraza je napustio Farmu
7

Pjevača su gledatelji izabrali za drugog dualista. On se s imitatorom Borisom Kosmačom borio za ostanak. Boris je bio jači u potezanju konopa

VIDEO

Ovo je nepošteno, kontaš? Nema šanse, pa čovjek je dvadeset kila teži od mene, vikao je bosanski pjevač. Fuad Backović Deen ispao je iz Farme. Njega su gledatelji izabrali za drugog dualistu. U blatnjavoj se areni sukobio sa sada bivšim slugom Borisom Kosmačem. “Žgoljavi” je Deen izabrao igru izdržljivosti. Pomoću konopa koji mu je bio privezan za struk morao je potezati Borisa i tako u što kraćem roku sakupiti četiri potkove i spremiti ih u košaru. Zbog vidno jačeg Kosmača, Deen je samo stajao na mjestu i gledao kako imitator pobjeđuje. Nakon poraza, Deenu je u zagrljaj potrčala djevojka Hana. Plakala je i grlila bosanskog pjevača. Pridružila joj se i Aleksandra Grdić koja također nije mogla suspregnuti suze. Deen je prije napuštanja imanja u okolici Zagreba morao napisati oproštajno pismo. U njemu će odrediti gazdu farme za nadolazeći tjedan. Uoči prvog ispadanja iz farme Ivana i Yo riješile su nesuglasice.
- Ja sam tebe napala već prvi put kad smo se srele i to samo zato što mi je Lupino rekao da nisi dobra - rekla je bivša pjevačica Femminema, Ivana Marić. Yo je priznala kako na farmi planira ostati najviše dva, tri tjedna. Aleks je u međuvremenu prestala plakati. Ostaje na farmi. Nakon obiteljskog sastanka farmere je zabavljao gazda Alen. Izvodio je striptiz dok su mu ostali ukućani na kočiji pjevali “celo selo šmrče belo”.
Svaki put bi ostao s komadom odjeće manje. Na kraju je pokazao golu stražnjicu. Stefany se otišla tuširati u gazdinu kuću. Kad je vidjela kameru, sakrila je grudi.
- Mogli ste nam dati čokoladu, onda bi vam nešto i pokazali - rekla je. Dvina je dodala da ukoliko im netko donese čokoladu da će pokazati dojku. Deen je za to vrijeme nasmijavao ukućane.
- Ona Natali Dizdar. Kako žena pjeva, j... majku svima! - kaže pjevač. Farmeri su ostatak dana proveli radeći oko kuće. Deen je cijepajući drva pjevao narodnjake.

ALEKSANDRA GRDIĆ POLUDJELA OD ŽEĐI
Molim vas da nam donesete vode. Jako smo žedni i umrijet ćemo, rekla je produkciji Aleks govoreći u kameru.
Manekenka je jako ljuta jer je zbog gladi drastično smršavjela. Na dan, kaže, popije samo šalicu kave te pojede šnitu kruha i malo riže.

NAJRADIŠNIJI FARMER JE STEFAN LUPINO
Dok su se ostali ukućani zabavljali i pjevali, Lupino je donosio kante s vodom iz bunara. Nakon toga počeo je cijepati drva i nije razgovarao ni sa kim. Proglašen je najradišnijim farmerom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin