Obavijesti

Show

Komentari 153

Fućkaš Brada Pitta: Ovo je 10 najseksi muškaraca u povijesti

Fućkaš Brada Pitta: Ovo je 10 najseksi muškaraca u povijesti
1

Iako se standardi ljepote s godinama mijenjanju, 'klasični' holivudski zavodnici i dan danas imaju hordu obožavateljica. Ovim legendama 'moderni' se muškarci još nisu uspjeli približiti

VIDEO

Rudolph Valentino

Archival Cinema and Entertainment

Talijan koji je preko noći osvojio milijune žena zahvaljujući ulozi u filmu 'Šeik' smatra se prvim holivudskim seks-simbolom. Valentino je izazvao do tada neviđenu histeriju, a njegova prerana smrt slomila je tisuće obožavateljica, od kojih su neke i počinile samoubojstvo.

Imao je dva sprovoda, jedan u New Yorku te jedan u Hollywoodu. Na oba su ulice preplavile stotine tisuća ljudi, a mase su se sukobljavale s policijom ne bi li uspjeli doći do njegovog lijesa. 

Paul Newman

24sata

Osim prodornih plavih očiju, Paul je očarao i glumačkim talentom. Za Oscara je bio nominiran čak deset puta no dobio ga je samo za ulogu u Scoreseseovu filmu 'Boja novca'.

Newman je volio brze aute i utrke u kojima je često sudjelovao. Vojsku je služio kao marinac, no htio je postati vojni pilot. Bio je i veliki humanitarac, zbog čega je osvojio i počasnu nagradu Akademije. 

Bio je u braku dva puta, drugi put s kolegicom Joane Woodward (80) s kojom je snimio brojne filmove koji su postigli veliki uspjeh

Robert Redford

Profimedia.hr

'Kuler' Redford (80) pažljivim se izborom uloga uspješno riješio imidža 'plavokosog ljepotana' koji ga je pratilo na početku karijere. Zbog toga je, navodno, odbio i uloge u filmovima 'Diplomac' i 'Tko se boji Virginije Wolf?'. 

Glumac je kao mladić bio član ulične bande te je umalo završio u zatvoru kada je policija u prtljažniku njegova auta pronašla ukradeni nakit. Spasio ga je otac, koji je slagao da je nakit podmetnut. Drago mu je, rekao je, da se na vrijeme opametio jer si je u tom periodu nekoliko puta i ugrozio život. 

Cary Grant

Jedna od najvećih ikona zlatnog doba Hollywooda umro je prije 30 godina. Glumac, koji je ostavljao bez daha šarmom i talentom, bio je česti gost tabloidnih redaka. Iako je Grant tijekom života pet puta ulazio u brak, šuškalo se da glumac ipak više voli muškarce.

Kostimograf Ory Kelly tvrdi da je s Caryjem u vezi bio godinama, a da su se zaljubili kada je glumac imao 16 godina. Cary je navodno 'ljubovao' i s kolegom Georgeom Randolphom Scottom. 

James Dean

24sata

Iako mu je karijera trajala svega četiri godine, Dean je ostavio neizbrisiv trag u showbizu. Gluma mladog 'zločestog dečka' u filmovima 'Buntovnik bez razloga', 'Istočno od raja' i 'Div' pretvorila ga je u legendu. Umro je sa svega 24 godine u prometnoj nesreći. 

I Deanov seksualni život i dan danas je tema rasprava. O njegovim se navodnim ljubavnim aferama sa slavnim i starijim kolegama Marlonom Brandom i Paulom Newmanom još uvijek priča i piše. Prema nekim biografijama, Dean je posebno bizaran odnos imao s Brandom, kojem se divio. Marlon ga je navodno ponižavao, a Dean je bio toliko opčinjen njime da mu je sve dopuštao. 

Gene Kelly

Kelly je osvojio srca obožavateljica plešući s Judy Garland u filmu 'For Me and My Gal', a neki od njegovih najpoznatijih filmova su 'Amerikanac u Parizu' i 'Ples na kiši'. Šarmantni plesač svoje je pokrete pokazao u čak 47 filmova. 

- Ako je Fred Astaire Cary Grant plesa, ja sam Marlon Brando. Fred zastupa aristokraciju, a ja radničku klasu - rekao je jednom Kelly koji je u mnogo navrata isticao kako se uopće nije htio baviti plesom, već mu se karijera jednostavno dogodila.

Warren Beatty 

O jednom od 'zločestih' zavodnika Hollywooda, godinama se pričalo da je uspio spavati s čak 13 tisuća žena. Beatty je tek ove godine tu šokantnu brojku demantirao i to matematikom.

- Razmislite o tome. Seks s 12.775 osoba. To znači da sam spavao s više ljudi dnevno i da nije bilo prilike da ponovim seks s istom osobom. To bi značilo da 35 godina nisam izlazio iz kreveta - objasnio je glumac.

Beatty se tijekom godina zabavljao s mnogim slavnim damama poput Barbare Streisand, Carly Simon, Cher i Madonne.

Montgomery Clift

Glumio je zavodnike, žrtve društvene nestabilnosti te vojnike. Publiku je zaveo svojom posebnom, pisali su kritičari, inteligencijom i senzibilnošću. Krajem četrdesetih i početkom pedesetih godina prošlog stoljeća Clifta su smatrali oličenjem muške ljepote no privatno, glumac je bio potišten, zatvoren i vrlo osjetljiv.

Kasnije su ga mnogi nazivali 'prvom žrtvom Hollywooda' jer se nije mogao nositi s pritiskom koji mu je donosila slava, a navodno mu je teško i padalo što je morao skrivati da je homoseksualac. Marilyn Monroe za njega je rekla da je on jedina osoba koju zna, a da je 'u gorem stanju od nje same'. 

Sidney Poitier

Prvi Afroamerikanac koji je osvojio Oscara za najboljeg glumca po mnogočemu je presedan u Hollywoodu. Njegov šarm i sofisticiranost osvajali su mase. Bio je toliko tražen da je 1967. godine snimio tri filma koji su od publike, ali i kritičara dobili same pohvale. 

Od Baracka Obame 2009. je dobio Predsjedničku medalju slobode. Ženio se dva puta. Za Poitiera, kritičari su rekli da 'ne snima filmove, neko stvara prekretnice'. 

- Svi patimo zbog pretpostavke da u osobi koju volimo postoji savršenstvo - tvrdi Poitier kojemu je danas 89 godina. 

Clint Eastwood

trueclassics.net

'Ultimativni frajer' i najopakiji holivudski zavodnik zauvijek će biti poznat kao 'Prljavi Harry'. U svojoj više od pet desetljeća dugoj karijeri odglumio je kultne likove i snimio legendarne i hvaljene filmove. 

Uvijek na glasu kao zavodnik, ali i 'ženskaroš', Clint je osvajao srca obožavateljica muževnim ulogama i 'sirovim' likovima. Svoje dobre gene prenio je i na sina Scotta, koji neodoljivo podsjeća na oca u mlađim danima. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin