Obavijesti

Show

Komentari 36

Fura jaknu i tange: 'Bolje bi ti bilo da izgubiš koji kilogram...'

Fura jaknu i tange: 'Bolje bi ti bilo da izgubiš koji kilogram...'
6

Dok je živjela u Miamiju, Demi je bila dio agencije 'Taz's angels' koja se bavila promocijom, ali policija je posumnjala kako nije to samo promocija, već su sve djevojke i vlasnici ispitani zbog sumnje da bave prostitucijom

VIDEO

Influencerica i model Demi Rose (24) na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje golišave fotografije. Ovaj put pozirala je u neobičnoj kombinaciji koja je oduševila pratitelje. U prvi plan stavila je bujne atribute, a na sebi je imala samo jaknu i tange. 

U manje od 24 sata, Demi je skupila više od 700 tisuća komentara, a brojni pratitelji komentirali su kako influencerica izgleda božanstveno. 

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da Rose izgleda debelo, a promovira se, kažu, na loš način. 

- Bolje bi ti bilo da izgubiš koji kilogram. I ovo su ljudi koji utječu na našu djecu. Sramota - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Prema stranici Celebrity Net Worth, Demi je 'teška' 26 milijuna kuna. Osim što veliku svotu novca zarađuje golišavim fotografijama na društvenim mrežama, Demi povremeno radi kao DJ i pojavljuje se u spotovima. Pojavljivala se u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleda, a 2016. godine optužena je da se bavi prostitucijom.

Dok je živjela u Miamiju, Demi je bila dio agencije 'Taz's angels' koja se bavila promocijom, ali policija je posumnjala kako nije to samo promocija, već su sve djevojke i vlasnici ispitani zbog sumnje da bave prostitucijom.

Optužbe su na kraju ipak odbačene, a Demi je taj publicitet dobro došao. Tematskim objavama poput ove teško da će ga ubrzo izgubiti. Demi je bila i u vezi s bivšim dečkom milijarderke Kylie Jenner (22), reperom Tygom (29), a povezivali su ju i s mnogim celebrityjima, najviše s Drakeom (33).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Demi Rose 'zapalila' Meksiko 00:03
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...