Obavijesti

Show

Komentari 45

Gabi i suprug Antonije Blaće pravi su vladari plesnog podija

Gabi i suprug Antonije Blaće pravi su vladari plesnog podija
1

Iako nije ušla u finale, Gabrijela je ostala više nego ugodno iznenađena kada joj je voditeljica otkrila da je upravo ona ta koja je osvojila utješnu nagradu od 50 tisuća kuna

VIDEO

Dakle! Gabi i moj muž puž! Idemooooo! Partyyyyyyyy!, stoji u opisu videa koji je na Facebooku objavila Antonija Blaće, a u kojem njezin suprug Hrvoje Brlečić 'čaga' s kandidatkinjom showa 'Život na vagi', Gabrijelom Crnjac.

Spomenuta snimka oduševila je Antonijine pratitelje koji su voditeljicu nagradili brojnim lajkovima i pozitivnim komentarima, a nisu izostali ni komplimenti na račun simpatične Gabi.

Podsjetimo, iako nije ušla u finale, Gabrijela je ostala više nego ugodno iznenađena kada joj je u sinoćnoj finalnoj emisiji voditeljica Marijana Batinić otkrila da je upravo ona ta koja je osvojila utješnu nagradu od 50 tisuća kuna.

- Sretna sam rezultatom i pola nagrade ću dati svojima, pola ću uložiti u sebe jer ću doći na neko vrijeme živjeti u Zagreb i trenirati. Život na vagi je u potpunosti promijenio moj život i ne žalim ni sekunde što sam se prijavila - kazala je Gabi.

Simpatična Brođanka  u kuću je ušla sa 183,7 kila, a u Jadran filmu se pojavila sa 129. Skinula je 54,7 kilograma, odnosno čak 29,8% tjelesne mase.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin