Obavijesti

Show

Komentari 35

Gabi Novak: Matija puno radi, bojim se za njegovo zdravlje

Gabi Novak: Matija puno radi, bojim se za njegovo zdravlje
3

Glazbenica je otkrila kako bi voljela snimiti novi singl te da nakon suprugove smrti rješava mnogo upita vezanih uz njegovu glazbu. Opušta je druženje s obitelji i glazba

VIDEO

Nakon smrti glazbenika Arsena Dedića za njegovu suprugu Gabi Novak (81) više ništa nije isto. 'Vjetar u leđa' daje joj sin Matija (44), druženje s obitelji i glazba.

- Kada dođe prosinac, ili idem s našim kolegama na koncerte, ili ja idem negdje nešto raditi, ili odem gledati koncerte i predstave svojih kolega. Sve je ispunjeno, teško da sam kod kuće. Jako me raduje da mi je dan ispunjen - izjavila je Gabi za Dnevni avaz.

Tomislav Miletić/Pixsell

Iako je prije šest godina rekla da više neće snimati pjesme, sada razmišlja o tome da napravi još jedan singl. Nakon suprugove smrti rješava mnogo upita vezanih uz njegovu glazbu.

- Postoji masa ljudi, ozbiljnih kazališnih ljudi, filmaša, ljudi koji snimaju reklame i onih koji traže sve Arsenove idealne pjesme koje bi htjeli koristiti. No lakše je otpjevati pet pjesama nego izdvojiti one najbolje. Teško je rješavati svu problematiku oko toga, jer sam ja odgovorna za sve što radim, što želim ili ne želim i što dajem - rekla je glazbenica.

Marko Lukunić/Večernji list

Govoreći o Arsenu, kaže kako je sada sve jedna lijepa uspomena, dok je za sina, glazbenika Matiju ponekad zabrinuta.

- Matija mnogo radi, čak i više nego što treba. Već se bojim za njegovo zdravstveno stanje, treba to sve izdržati, ali snaha mi je divna i ona je ta koja drži sve konce u rukama - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin