Obavijesti

Show

Komentari 29

Gabrijela dobila tri desetke pa šesticu: 'Atmosfera je napeta'

Gabrijela dobila tri desetke pa šesticu: 'Atmosfera je napeta'
9

Moja ocjena je šest iz razloga što mi je atmosfera bila napeta, a to sve pripisujem njezinoj mladosti, ima još vremena za nju, zaključila je Jasmina dok je ostalim gostima sve bilo odlično pa su joj podijelili desetke

VIDEO

Simpatična studentica iz Čepina Gabrijela oduševila je protukandidate svojim kulinarskim umijećem pa su popadale visoke ocijene, no i jedna šestica zbog – atmosfere!? Najmlađa ovotjedna natjecateljica svim je natjecateljima ostala zapamćena po vedrom duhu i zaraznom osmijehu te su očekivali večeru u njezinom stilu, a ona ih je iznenadila svojom pripremom tradicionalnih jela. 

Za predjelo Gabi je poslužila jelo zvano Slavonski geometrijski oblici, što je zapravo bila plata prepuna slavonskih suhomesnatih proizvoda i sireva, ali i mirisnih kiflica koje je sama zamijesila. 

- Ja vidim da to tebi ide jako dobro, ti bi se mogla i udati! - pohvalio ju je Stjepan nakon što je ugledao njezine kiflice, koje su većini gostiju bile mekane i sočne pa su joj pohvalili predjelo, jedino su Jasmini bile tvrde.

Lovi me, ulovi me bilo je glavno jelo za koje je pripremila poznati slavonski čobanac od tri vrste mesa i mješavine začina, a koji je radila po prvi put pa su je svi pohvalili kako je odlično pogodila sve okuse.

- U kombinaciji: divljač, junetina i svinjetina dobijemo izvanredan obrok kao što je ovaj danas bio. Bio je pikantan do te mjere da svi mogu jesti, oni koji vole i ne vole ljuto - komentirao je Stjepan.

Večeru je zaokružila desertom zvanim Bakin kolač – pitom od jabuka koju je poslužila sa sladoledom od vanilije. Nitko od gostiju nije imao nikakvu zamjerku na Gabrijelinu slasticu te su se dobre ocjene mogle namirisati u zraku. Tihana, Jasna i Stjepan tako su Gabi nagradili s desetkama jer im je večera bila po volji.

- Hrana je bila izvrsna, društvo fenomenalno i ja sam zadovoljna - kazala je Tihana.

- Sve mi je bilo fenomenalno, pogotovo zato što se radi o jednoj mladoj gospodični koja je vrhunski odradila predjelo, glavno jelo i desert - dodao je Stjepan. 

Unatoč nevjerojatnom nizu od tri desetke, Gabi nije prešla u vodstvo jer je Jasmina ocjenjivala atmosferu, a ne odličnu večeru pa joj je dala ocjenu 6 te je Gabi tako zaradila ukupno 36 bodova.

- Moja ocjena je 6 iz razloga što mi je atmosfera bila napeta, a to sve pripisujem njezinoj mladosti, ima još vremena za nju - zaključila je Jasmina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin