Obavijesti

Show

Komentari 12

Gdje je Kevin Spacey? Nekada traženi glumac potpuno nestao

Gdje je Kevin Spacey? Nekada traženi glumac potpuno nestao
9

Hollywoodski glumac nakon optužbi za seksualno zlostavljanje živi potpuno drugačijim životom. Povukao se iz javnosti, a lokaciju na kojoj se krije ne znaju ni prijatelji

VIDEO

Kevin Spacey (59), nekada vrlo popularan i tražen glumac u Hollywoodu, danas živi potpuno drugačijim životom. Otkako je 2017. optužen za seksualno zlostavljanje doživio je potpuni glumački krah, a i privatno se povukao tako da trenutno nitko ne zna gdje se glumac ustvari nalazi.

Pokretanje videa...

00:21

Njegov hollywoodski kolega, Harvey Weinstein (66), protiv kojeg su pak ustale mnoge žene i optužile ga za silovanje i za spolno zlostavljanje, još uvijek se pojavljuje u javnosti i fotografiran je dok se nalazi s odvjetnicima, suradnicima ili pak djecom, dok je istovremeno Spacey nestao s lica Zemlje. 

Harvey Weinstein na sudu: Ne osjeća se krivim za silovanje
Harvey Weinstein na sudu: Ne osjeća se krivim za silovanje

Glumčev glavni projekt posljednjih godina, TV serija 'House of Cards', nastavio je bez njegovog angažmana jer su producenti odlučili ubiti lik Francisa Underwooda, kojeg je punih pet sezona glumio Spacey. U 2018. se pojavio u tek poprilično neuspjelom filmu 'Billionaire Boys Club', kojeg nisu prigrlili ni publika, a ni kritika.

Film i uloga daleko ispod Kevinovog renomea i glumačkih sposobnosti, pogotovo kad se sjetimo da se radi o glumcu koji je prestižnu nagradu Oskar osvajao za najbolju glavnu mušku ulogu, ali i za najbolju sporednu mušku ulogu. 

Spaceyja je lani za seksualno zlostavljanje prvo optužio glumac Anthony Rapp koji je te 1986. kada se sve dogodilo imao svega 14 godina, a po Rappovoj ispovijesti uslijedio je val sličnih optužbi koje terete nekada cijenjenog hollywoodskog velikana. Nedugo nakon incidenta i glumčeve nemušte isprike u kojoj se deklarirao kao gay, Spaceyju se gubi svaki trag.

Nije niti u jednoj od svojih poznatih, vrijednih nekretnina, a posljednji je puta viđen i fotografiran u rehabilitacijskom centru u Arizoni još krajem 2017., kojeg je pak napustio nakon samo tri tjedna. 

Seksualno zlostavljao kolegu? Kevin Spacey priznao da je gay
Seksualno zlostavljao kolegu? Kevin Spacey priznao da je gay

- Nitko nije čuo ništa od njega. Potpuno je nestao. Nevjerojatno je da netko toliko poznat u današnje vrijeme može samo tako nestati - izjavio je jedan od Spaceyjevih prijatelja 

PIXSELL

Teorije koje kolaju idu u nekoliko smjerova, ali sve imaju jednu zajedničku pretpostavku - Kevin Spacey krije se dok se hajka na njega barem djelomično ne smiri.

 

I bet Boston could beat all of us in a Race to the White House . . . lawn!

Objavu dijeli Kevin Spacey (@kevinspacey)

Ako je vjerovati jednome izvoru, glumac dane provodi na jugu Francuske, po drugome pak nalazi se na dalekom Cookovom otočju, a treća teorija kaže da je glumac čitavo vrijeme i dalje u blizini Los Angelesa te da se samo dobro krije na jednome ranču. 

 

#BookHeaven at Caravan Book Store in #dtla

Objavu dijeli Kevin Spacey (@kevinspacey)

Glumac se navodno nekad bliskim suradnicima požalio i kako su mu svi okrenuli leđima pa i oni koji su ranije znali za njegove sklonosti, a čini se da su im Spaceyjevo bogatstvo i status bili dovoljno važni da u tim trenucima zažmire na oba oka. 

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija