Obavijesti

Show

Komentari 49

George Michael nasmijavao je i šarmirao obožavatelje u Areni

George Michael nasmijavao je i šarmirao obožavatelje u Areni
21

Pjevač je koncert započeo pjesmom 'Enough'. Osim besprijekorne vokalne izvedbe, publiku su oduševljavali i spektakularni efekti. Koncert glazbenika bio je rasprodan

VIDEO

Prvi put sam ovdje i strašno mi vas je drago vidjeti, pozdravio je George Michael zagrebačku Arenu koja je bila ispunjena s 12.000 obožavatelja. 

Britanski pjevač i prateći orkestar od 41 glazbenika prvu pjesmu 'Enough' izveli su skriveni iza zavjese. Kada se ona otvorila izgledalo je kao da sve iza njih gori. Osim besprijekorne vokalne izvedbe, publiku su oduševljavali i spektakularni efekti. Neki nisu izdržali, pa su, iako su bile postavljene stolice, zaplesali već na drugu pjesmu 'My baby just cares for me' i to točno ispred pozornice. 

- Malo ste me omeli vas dvoje , idite popiti piće - rekao im je George koji je između pjesama publiku nasmijavao duhovitim opaskama. 

Prvi nastup u Hrvatskoj

George Michael (48) u utorak  je bio najtraženija roba u Zagrebu. Dan prije koncerta rasprodano je svih 12.000 mjesta u Areni. Koncert u Zagrebu prvi mu je nastup u Hrvatskoj u 30-godišnjoj karijeri. Glazbenik je na Pleso stigao oko 17 sati privatnim zrakoplovom iz Budimpešte, gdje je imao koncert u ponedjeljak. Odlazak je najavljen oko dva ujutro. 

Organizatori koncerta kazali su kako pjevač nije uzeo sobu u hotelu, nego su mu spremili sobu u Areni da se odmori prije i poslije koncerta. Nije imao nikakvih posebnih zahtjeva, tražio je samo hranu i piće. Zagrebački nastup dio je turneje Symphonica kojom se britanski pjevač vratio na pozornicu nakon dugog izbivanja. Prati ga orkestar, a izvodi i omiljene pjesme drugih izvođača poput 'Roxanne' grupe Police, 'Let Her Down Easy' Terencea Trenta D’Arbyja ili jazz standarda 'My Baby Just Cares For Me'. 

Na prvom koncertu turneje, krajem kolovoza u Pragu, George je rekao da je prekinuo s partnerom Kennyjem Gossom nakon dvije i pol godine veze. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni