Show

Komentari 44

Georgina i Cristiano uživali u privatnom avionu, a svu pažnju 'ukrala' torba od 160.000 kuna

Georgina i Cristiano uživali u privatnom avionu, a svu pažnju 'ukrala' torba od 160.000 kuna

Poput mnogih slavnih influencerica i Georgina je ljubiteljica Hermés Birkin torbica. Na svojim društvenim mrežama već ih je objavila nekoliko, a sada je pokazala i najnoviju u svojoj skupocjenoj kolekciji

Model Georgina Rodriguez (27), na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije iz luksuznog privatnog aviona, a ovaj put uz nju se našao i slavni nogometaš i zaručnik Cristiano Ronaldo (36). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, na fotki koju je objavila Cristiano leži i odmara tijekom leta, a u tome mu se pridružila i ona. No, ono što su mnogi pratitelji primijetili, pokraj zgodnog para, je torbica koju je zaručnica Ronalda držala u krilu. 

Poput mnogih slavnih influencerica i Georgina je ljubiteljica Hermés Birkin torbica. Na svojim društvenim mrežama već ih je objavila nekoliko, a sada je pokazala i najnoviju u skupocjenoj kolekciji. 

Nova Hermés Birkin u plavoj boji koju Georgina drži procjenjuje se na oko 18 tisuća funti, odnosno 156 tisuća kuna. 

Ipak, to i nije neka cijena ukoliko se prisjetimo da je nedavno pozirala s drugim modelom iste marke čija je cijena znatno veća. 

Naime, Hermés Birkin torbu od krokodilske kože u narančastoj boji, s kojom je ispred vrata luksuznog privatnog aviona pozirala mlada Georgina, košta oko 70 tisuća dolara, odnosno 435 tisuća kuna. 

Najčitaniji članci