Obavijesti

Show

Komentari 15

Georginina polusestra očajnički traži pomoć: Djeca i ja nemamo što za jesti, pomozi nećacima

Georginina polusestra očajnički traži pomoć: Djeca i ja nemamo što za jesti, pomozi nećacima
7

Znam da nema obavezu i da nije odgovorna za nas, ali budući da je spremna pomoć drugima, mogla bi bar pomoći svojim nećacima i nećakinjama, poručila joj je Patricia

VIDEO

Od kada je s Cristianom Ronaldom (38), jednim od najuspješnijih nogometaša danas, Georgina Rodriguez (28) zasigurno više ne mora brinuti o financijama, ali to nije slučaj i za njezinu obitelji. Njezina polusestra, Patricia Rodriguez (33) je ovih dana španjolskim medijima ispričala da se nalazi u teškoj situaciji, a pomoć od slavne polusestre ne dolazi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ronaldo i Georgina VIDEO

Patricia je rekla da prolazi kroz tešku financijsku situaciju te da je uništena i da već tri godine žive kao skvoteri. 

- Nemam novca, a moja sestra mi ne pomaže - rekla je za televizijski show Socialite.

- Ono što me najviše boli su moja djeca, ne ja. Naposljetku, ja mogu pojesti komad kruha, ali moja djeca, koja su njeni nećaci... Ponekad imamo dovoljno za jesti, ponekad nemamo. Ponekad imam dovoljno novca da platim stanarinu, ponekad ne - ispričala je.

Iako nakon smrti njihova oca, koji je preminuo prije tri godine, nije u dobrim odnosima s Georginom, Patricia je odlučila poslati očajničku poruku njoj i Ronaldu, prenosi Marca.

- Georgina, treba mi pomoć, a ti si moja sestra - poručila joj je.

- Znam da nema obavezu i da nije odgovorna za nas, ali budući da je spremna pomoć drugima, mogla bi bar pomoći svojim nećacima i nećakinjama. Ako ne želiš biti uz mene, bar budi uz svoje nećake - rekla je Patricia.

U siječnju ove godine na Netflixu je izašao dokumentarac o životu Gerogine, 'Yo' Georgina' (Ja sam Georgina), ali ni jednom nije spomenula polusestru Patriciju. U dokumentarcu je Georgina, koja je rođena u Argentini, ali je odrasla u Španjolskoj, je u dokumentarcu govorila o svojim prijateljima, djeci i o drugoj sestri, Ivani.  

Polusestre imaju istog oca, Jorgea Eduarda Rodrigueza, ali Patriciu je rodila njegova bivša partnerica, koja se također ne pojavljuje u dokumentarcu. Nakon što joj je majka preminula kada je imala samo 11 godina, Patricia je otišla živjeti s ocem, Georginom i Ivanom.

- Uvijek sam se osjećala odvojeno od nje. Odmah su me smjestili u internat u Jaci dok su moje sestre čuvale neke cure - ispričala je Patricia u jednom od njenih prvih intervjua za medije. 

- Tražila sam potpisanu Cristiano majicu za svog sina. Rekla mi je da ga ne želi gnjaviti jer je na odmoru - dodala je. 

Patricia je još ranije otkrila da ju je Georgina nakon očeve smrti izbacila iz života.

- Prije tri godine moj otac je umro u Argentini od zatajenja srca, a moja sestra se nije ni ponudila da mi plati avionsku kartu znajući da nemam novac kako bi otišla na sprovod - rekla je za popularni zabavni program Telecinco Sabado Deluxe. 

Nakon što je Georgina u svojem dokumentarcu izjavila da ' nikad neće zaboraviti svoju obitelj jer zna kako je to ne imati ništa i kako je to imati sve' javio se njezin ujak Jesus Hernandez i rekao da je itekako zaboravila na neke stvari od kad je upoznala bogatog nogometaša.

- Pomagao sam ju odgajati i brinuo se o njoj i njezinoj sestri. Kupovao sam im odjeću, plaćao struju i vodu. Sve sam radio što je trebalo. Georgina je živjela kod mene dok je bila tinejdžer, sve dok joj nisu oca vratili u Argentinu - rekao je njezin ujak. 

Georgina i Kris šokirale svijet izjavama o stanju na računu i 'zaboravljenim nekretninama'
Georgina i Kris šokirale svijet izjavama o stanju na računu i 'zaboravljenim nekretninama'

Georginin otac, bivši nogometni trener Jorge Rodriguez je osuđen je na 11 godina zatvora zbog organiziranja neuspjelog pokušaja krijumčarenja više od 100 tisuća funti kokaina iz Španjolske u Francusku dan prije Georgininog petog rođendana.

Elvis Premiere - 75th Cannes Film Festival

- Nikada ju ništa nisam tražio. Nazvala je možda jednom ili dva puta otkako sam saznao da izlazi s Cristianom Ronaldom. Možda nas se srami i smatra da je bolja od nas jer ne živimo u luksuzu. A kada joj je otac Jorge preminuo... Nitko nam nije rekao. Stvarno ne znam zašto nam Georgina nije javila. Probao sam ju kontaktirati. Pa sam i pisao Cristianu na Facebooku. "Imaš najgoru ženu na svijetu uza sebe. Ako želiš znati više, javi se", napisao sam mu - rekao je Hernandez. 

Unatoč tome što je neko vrijeme živjela kod ujaka Jesusa, udaljila se od obitelji kada je upoznala Ronalda, tvrde iz obitelji. Toliko da njezina baka Juana Escarabajal, koja je preminula prije četiri godine, nikada nije upoznala svoju praunuku Alanu Martinu (5), njihovu kćer.

NOVA EPIZODA 'EKSPERIMENTA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni