Show

Komentari 0

Geržina ususret koncertu: Bit će to lijepo glazbeno putovanje

Geržina ususret koncertu: Bit će to lijepo glazbeno putovanje

Cijenjeni hrvatski saksofonist i skladatelj Igor Geržina slavi 50. rođendan koncertom naziva 'Na pola puta' u kazalištu Komedija 23. veljače. Na pozornicu će se popeti i brojni drugi vrhunski glazbenici

Velikim samostalnim koncertom, poznati saksofonist Igor Geržina, napravit će presjek svoje 30-godišnje karijere, a publika može očekivati jedno lijepo glazbeno putovanje.

- Publika voli prisnost i zato sam se odlučio za kazalište Komedija. Povod je super, sretan sam jer ću s publikom i odličnim glazbenicima proslaviti 50. rođendan. Posebno se veselim dragim gostima, vrhunskim glazbenicima s kojima uvijek rado surađujem i svi zajedno dat ćemo sve od sebe da prenesemo dobru energiju i odvedemo ljude na jedno lijepo glazbeno putovanje, otkriva nam  virtuoz na saksofonu.

Uz već najavljene goste - Massimo, Gabi Novak, Vanda Winter, Saša Lozar, Ivana Kindl, Zagrebački kvartet saksofona, Ervin Baučić i zbor Mozartine, Igor će svojoj vjernoj publici pokloniti i gosta iznenađenja, čije ime neće biti poznato sve do izlaska na pozornicu na samom koncertu.

- Ne mogu otkrivati puno informacija, ali jedino mogu reći da je to osoba s kojom sam surađivao na pjesmi davnih dana, a sada vi možete pogađati o kojoj se točno suradnji radi. Na koncertu će biti još poneko iznenađenje, a ništa nije prepušteno slučaju, tajanstven je Igor.

Igor Geržina ostavio je svoj trag na preko 100 diskografskih izdanja, a iza sebe ima šest studijskih albuma te niz suradnji s mnogim poznatim imenima hrvatske glazbene scene. Višestruki je dobitnik glazbene nagrade Porin i nagrade Status, a ostvario je i uspješnu inozemnu karijeru. Njegove skladbe mogle su se čuti i na američkim radio postajama gdje su ga voditelji simpatično prozvali 'Croatian Sensation'. Njegovi koncerti su uvijek atraktivni publici koja iz dvorane izlazi i više nego zadovoljna, a drugačije neće biti ni ovoga puta.

Koncert počinje u 19:30, a ulaznice po cijeni od 120 kuna se mogu kupiti putem sustava ulaznice.hr.

Najčitaniji članci