Obavijesti

Show

Komentari 0

Geržina ususret koncertu: Bit će to lijepo glazbeno putovanje

Geržina ususret koncertu: Bit će to lijepo glazbeno putovanje

Cijenjeni hrvatski saksofonist i skladatelj Igor Geržina slavi 50. rođendan koncertom naziva 'Na pola puta' u kazalištu Komedija 23. veljače. Na pozornicu će se popeti i brojni drugi vrhunski glazbenici

VIDEO

Velikim samostalnim koncertom, poznati saksofonist Igor Geržina, napravit će presjek svoje 30-godišnje karijere, a publika može očekivati jedno lijepo glazbeno putovanje.

- Publika voli prisnost i zato sam se odlučio za kazalište Komedija. Povod je super, sretan sam jer ću s publikom i odličnim glazbenicima proslaviti 50. rođendan. Posebno se veselim dragim gostima, vrhunskim glazbenicima s kojima uvijek rado surađujem i svi zajedno dat ćemo sve od sebe da prenesemo dobru energiju i odvedemo ljude na jedno lijepo glazbeno putovanje, otkriva nam  virtuoz na saksofonu.

Uz već najavljene goste - Massimo, Gabi Novak, Vanda Winter, Saša Lozar, Ivana Kindl, Zagrebački kvartet saksofona, Ervin Baučić i zbor Mozartine, Igor će svojoj vjernoj publici pokloniti i gosta iznenađenja, čije ime neće biti poznato sve do izlaska na pozornicu na samom koncertu.

- Ne mogu otkrivati puno informacija, ali jedino mogu reći da je to osoba s kojom sam surađivao na pjesmi davnih dana, a sada vi možete pogađati o kojoj se točno suradnji radi. Na koncertu će biti još poneko iznenađenje, a ništa nije prepušteno slučaju, tajanstven je Igor.

Igor Geržina ostavio je svoj trag na preko 100 diskografskih izdanja, a iza sebe ima šest studijskih albuma te niz suradnji s mnogim poznatim imenima hrvatske glazbene scene. Višestruki je dobitnik glazbene nagrade Porin i nagrade Status, a ostvario je i uspješnu inozemnu karijeru. Njegove skladbe mogle su se čuti i na američkim radio postajama gdje su ga voditelji simpatično prozvali 'Croatian Sensation'. Njegovi koncerti su uvijek atraktivni publici koja iz dvorane izlazi i više nego zadovoljna, a drugačije neće biti ni ovoga puta.

Koncert počinje u 19:30, a ulaznice po cijeni od 120 kuna se mogu kupiti putem sustava ulaznice.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.