Show

Komentari 25

Gibson u formi zbog australske savjetnice: Smršavio je 14 kila

Gibson u formi zbog australske savjetnice: Smršavio je 14 kila

Sva odjeća mi napokon dobro stoji, bolje spavam, više me ni leđa ne bole, rekao je glumac Mel Gibson kojemu je pomogla australska stručnjakinja za zdrav život

Mel je izgubio 27 centimetara u struku. Konzultiramo se telefonom, a u danu izmijenimo i tridesetak poruka i vidimo se preko aplikacije FaceTime, rekla je Samantha Jackson (45) za Daily Mail. Glumac Mel Gibson (62) smršavio je zahvaljujući Samanthi 14 kilograma i napokon riješio svoj problem s viškom težine koji ga je mučio dugo vremena. 

Gibsonu se prije četiri mjeseca promijenio život kada je u Sydneyju u restoranu upoznao stručnjakinju za zdravu prehranu i život. Samantha je rekla glumcu da će mu pomoći sa svojim iskustvom i savjetima, a on je jako zadovoljan jer je ostvario ono što mu je obećala. 

- U samo osam tjedana smršavio sam impresivnih 14 kilograma. Sva odjeća mi napokon dobro stoji, bolje spavam, više me ni leđa ne bole - rekao je Gibson za Daily Mail. Istaknuo je kako se osjeća čudesno, zdrav je, jede češće, ali kvalitetnije te svaki dan prije proteinske napitke i pomalo vježba. 

- Sve u svemu, imamo puno više energije nego prije - rekao je glumac. Njegova savjetnica Samantha otkrila je koje su namirnice na Gibsonovom jelovniku. Mel za doručak jede omlet s rajčicom i paprikom, ručak mu se sastoji od piletina sa šparogom, brokulom, grahoricama i slatkim krumpirom dok su za idealnu večeru losos na žaru, malo krumpira i zelena salata. 

- Zadovoljna sam njegovim napretkom i drago mi je što se strogo pridržava mojih uputa - zaključila je Samantha. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Najčitaniji članci