Obavijesti

Show

Komentari 8

Giggs bratu nudi dva milijuna kn da šuti o njegovim aferama

Giggs bratu nudi dva milijuna kn da šuti o njegovim aferama
5

Nakon što mu je osam godina spavao sa suprugom, Ryan Giggs sada je rođenom bratu ponudio mito za šutnju. Nagađa se kako Rhodri zna i za njegove druge afere

VIDEO

Njegov imidž čistunca sada je postao predmet ismijavanja, a u očajničkom pokušaju da spasi što se spasiti da, Ryan Giggs (37) ponudio je svom bratu Rhodriju (34) mito od čak dva milijuna kuna da ne razgovara s medijima. Iako je osam godina imao aferu sa njegovom suprugom Natashom, Ryan se navodno boji da bi Rhodri mogao progovoriti i o njegovim drugim izvanbračnim izletima. Britanski The Sun piše da će Ryan bratu isplatiti novac ako ovaj potpiše ugovor u kojem će jamčiti svoju šutnju.

- Posljednja stvar koju Ryan želi jest da se otkriju i njegove druge afere. Rhodri gotovo sigurno zna ako su u životu njegovog brata postojale neke druge žene - rekao je izvor blizak bratu nogometaša.

Nakon što se saznalo da je Rhodri angažirao skupe odvjetnike, pretpostavlja se da je prihvatio novac od Ryana jer jer to jedini način na koji si je mogao priuštiti odvjetnički ured poput Schillingsa. Osim toga, prijatelji kažu da bi Rhodriju taj novac jako dobro došao jer ima financijskih problema.

Rhodri se javio preljubnici Natashi

Kada je saznao za dubinu izdaje svoje supruge, Rhodri Giggs nije mogao doći sebi od šoka. Osim što ga je osam godina varala s Ryanom, saznalo se da je spavala s još trojicom igrača Manchester Uniteda, a spominje se i još najmanje jedan ljubavnik. Njena prijateljica sada je otkrila da se Rhordi javio Natashi SMS-om prvi put nakon što je javnost saznala za preljubnički skandal. 

- Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo - napisao joj je.

Ryan će ići na odvikavanje od seksa

Stacey Giggs ostala je uz svog supruga i nakon što se saznalo za sve njegove afere. Za Imogen Thomas je rekla da je bila tek avanturica, a Natashu Giggs, suprugu Ryanovog brata, nazvala je običnom lažljivicom koja joj želi uništiti obitelj.

- Ryan je bolestan i treba moju pomoć. Sve dok će raditi ono što je obećao naš brak će opstati. Nikada nije volio Imogen, a Natasha je lažljivica. Naša obitelj će preživjeti ovo - rekla je Stacey, koja s Ryanom ima dvoje djece. 

Nogometaš je supruzi obećao da će ići na liječenje od ovisnosti seksom. Osim toga, nakon što se prestane skrivati, Ryan će sjesti sa bratom i ostalima te pokušati spasiti obitelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...