Obavijesti

Show

Komentari 10

Giggsova žena i ljubavnica na ulici vrištale: Ti si obična kur..

Giggsova žena i ljubavnica na ulici vrištale: Ti si obična kur..
5

Nogometaš i njegova supruga Stacey nedaleko od svog doma vidjeli su njegovu bivšu ljubavnicu Natashu. 'Častili' su se uvredama dok su ih ljudi zapanjeno gledali

VIDEO

Nogometaševa bivša ljubavnica Natasha Giggs (29) u utorak je na parkingu čekala sestru Kerrie koja radi u blizini. 

Ryan Giggs (37) i njegova supruga Stacey (34) izlazili su iz kineskog restorana 'Tung Fong', nedaleko od svog doma u Manchesteru, zatim su ugledali Natashu, ženu njegovog brata Rhodrija Giggsa (34) s kojom je Ryan osam godina varao suprugu Stacey. 

Odjednom se čula bujica uvreda koje su Giggs, Stacey i Natasha uputili jedno drugom. Zapanjeni vozači zaustavili su automobile i u čudu gledali incident.

- Ti si ništa drugo nego jeb... kurva - rekla je Stacey Natashi.

Ryan se u tom trenutku okrenuo prema njoj i rekao joj da začepi jeb... usta i uđe u jeb... auto.

Nakon što ga je Stacey poslušala, ljutiti nogometaš uperio je prstom u bivšu ljubavnicu i vrištao: Da li si jeb...no ponosna na sebe?

Giggs i Natasha zatim su nastavili s uvredama nakon čega je nogometaš viknuo: Da li shvaćaš da nikada nisam mario za tebe, za mene je to bio samo seks.

Natasha je nakon incidenta na Twitteru napisala da je zaista nezgodan trenutak kada naletiš na osobu za koju nikada više nisi mislio da ćeš je ponovno vidjeti.

Nakon što je u lipnju Natasha javno otkrila njihovu osmogodišnju vezu bivši ljubavnici su se prestali viđati i više ne pričaju jedno s drugim. 

Giggsa je upoznala u ožujku 2003. godine u jednom noćnom klubu u Manchesteru. Spavala je s njim dok je trudna Stacey ostala kod kuće. Nakon dva mjeseca prohodala je s njegovim bratom za kojeg se i udala, a sve do početka ove godine imala je seksualne odnose s Ryanom. Priznala je da je tijekom njihove osmogodišnje veze pobacila njegovo dijete.

Aferu s njim otkrila je nakon što se saznalo da je nogometaš suprugu Stacey, s kojom ima dvoje djece, varao s bivšom Miss Walesa, Imogen Thomas.

Dok je Stacey odlučila ostati s nevjernim Giggsom jer ne može zamisliti život bez njega i želi da uspiju, njegov brat Rhodri odlučio se rastati od Natashe pa bivšim supružnicima slijedi rastava braka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin