Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

'Giggsova žena me iscrpila: Tri dana smo se seksali na Cipru'

Prošle godine u kolovozu Natasha Giggs pobjegla je na Cipar kako bi se odmorila od skandala koji je zatekao njezinu obitelj. Tamo se poprilično dobro zabavila

Pixsell
Foto: Pixsell
21 komentara

Graham Griffiths (23) upozorio je Rhodrija Giggsa (38) da 'zaključa' svoju suprugu Natashu (29) ako želi da njihov brak uspije. Nakon što je The Sun objavio slike Natashe i Rhodrija Giggsa kako zajedno provode vrijeme u namjeri da spase svoj brak čini se kako se sprema novi 'potres' u njihovoj vezi.

Prijatelji kažu da je par odlučan u namjeri da poprave svoj brak, a njihove planove mogao bi pomutiti upravo Griffiths koji tvrdi da je prošle godine u kolovozu proveo tri noći s Natashom na Cipru. Par se upoznao u naselju Ayia Napa gdje je Natasha pobjegla kako bi se s prijateljicama odmorila od skandala koji je njezinu obitelj zatekao prošle godine. Već otprije bili su prijatelji na Facebooku.

- Znao sam je samo tri večeri i sve tri večeri sam spavao s njom. Iscrpila me. Dopustila mi je da radim s njom što god hoću, nisam si mogao pomoći - rekao je Griffiths i dodao da je Natasha žderačica muškaraca te da je jedini način da njezin brak s Rhodrijem opstane da je suprug 'zaključa'. 

- Ona je vrag od žene. Zabavna je, voli muško društvo i ne bi trebala biti u braku - tvrdi Griffiths. Prvu večer kad su se upoznali, prijatelj je ušao u Griffithsovu sobu i slikao ih. Nakon divljeg odmora, ostali su u kontaktu preko Facebooka, ali nemaju namjeru ponovno se naći. 

Natasha i njezin suprug Rhodri Giggs rade na poboljšanju svog braka. Rhodri je ostavio Natashu nakon što je otkrio da ga je osam godina varala s njegovim bratom Ryanom (38). Iako je Rhodri tada glumio žrtvu, u javnost je isplivala i njegova izvanbračna veza s Danielle Healy koja je sama priznala vezu s njim. 

Natasha je aferu s Ryanom otkrila nakon što je u javnost izašla i afera nogometaša s bivšom sudionicom britanskog Big Brothera, Imogen Thomas. Ryanova supruga Stacey odlučila je ostati s njim bez obzira na sve njegove afere jer nije mogla zamisliti život bez njega. 

Naši partneri pišu
Message