Show

Komentari 2

Gigi Hadid otvorila dušu nakon prekida sa Zaynom i skandala: 'Previše sam vjerovala ljudima'

Gigi Hadid otvorila dušu nakon prekida sa Zaynom i skandala: 'Previše sam vjerovala ljudima'

Gigi i Zayn prekinuli su u listopadu prošle godine, nakon njegovog nasilnog incidenta s njezinom majkom, Yolandom. Od tad se o prekidu nije oglašavala javno

Manekenka Gigi Hadid (26) bila je gotovo šest godina s pjevačem Zaynom Malikom (29) prije nego je njihova ljubav pukla u listopadu prošle godine. Zayn je optužen za napad i vrijeđanje Yolande Hadid (58), Gigine mame, kao i Gigi. Manekenka je sad dala prvi intervju nakon incidenta i ispričala koliko je optimistična. 

- Kad smo s dragim ljudima, to vrijeme trebamo iskoristiti, a ne ga tratiti. Čak i kada je teško, možemo uvijek pronaći nešto što je lijepo u svemu tome - rekla je Gigi za InStyle. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uvijek sam previše imala povjerenja u ljude i sviđalo mi se puno ljudi, no naučila sam na težak način da u ovoj industriji kroz svoje intervjue da ne treba biti previše otvoren. Moraš kalkulirati oko svojih poteza jer nekad ideš prema nečemu raširenog srca, ali ne čini se tako. I dalje učim pronaći ravnotežu, biti majka i dopustiti si predah. Možda sam bolja u balansiranju poslovnog nego privatnog života - objasnila je.

Gigi je ispričala i kako se nosi s ulogom majke, a njena i Zaynova kćerkica Khai u rujnu prošle godina napunila je godinu dana. 

- Jako je pametna, sve zamjećuje, promatra i konstantno uči. 

Zayna u intervjuu nije spomenula, a njezina majka i on i dalje nisu u dobrim odnosima. Poznato je da su se Gigi i Zayn odlučili ostati u dobrim odnosima kako bi bili dobri roditelji svojoj kćerkici.

Najčitaniji članci