Obavijesti

Show

Komentari 1

Gigi Hadid: Plačem svakih pola sata, a hormoni su mi poludjeli

Gigi Hadid: Plačem svakih pola sata, a hormoni su mi poludjeli
10

Prije nego što su potvrdili šuškanja, njena majka, zvijezda serije 'The Real Housewives of Beverley Hills', Yolanda Hadid (56) rekla je da jedva čeka postati baka u rujnu ove godine

VIDEO

Manekenka Gigi Hadid (25) i njezin partner Zayn Malik (27) očekuju prvo dijete, a Gigi je sve o trudnoći ispričala u video razgovoru s komičarem Jimmyjem Fallonom (45). 

- Čestitam na divnim vijestima, trudna si! - rekao je Jimmy, a buduća mama nije se mogla prestati smješkati:

- Jako smo uzbuđeni i sretni i zahvalni svima zbog divnih poruka, čestitki i potpori - govorila je. 

Gigi je trenutačno u izolaciji sa svojom obitelji na farmi u Pennsylvaniji, a s njom je i Zayn. Istaknula je kako je presretna što je trudna i što može provoditi puno vremena sa svojim dečkom, koji zbog pandemije korona virusa, kao i ostali glazbenici, ne nastupa. 

Dodala je i kako joj se u trudnoći najčešće jedu razna peciva pa joj članovi obitelji svakodnevno moraju osigurati poslastice iz njene omiljene pekare, što je u ovom periodu zbog korone, malo komplicirano. A zbog sve te pažnje Gigi često i zaplače. 

- Ne znam je li to zbog mojih hormona koji divljaju trenutačno ili zbog emocija u ovoj karanteni, ali plačem svakih pet minuta po sat vremena - govori.

Prije nego što su potvrdili šuškanja, njena majka, zvijezda serije 'The Real Housewives of Beverley Hills', Yolanda Hadid (56) sve je potvrdila medijima početkom tjedna. 

The Fashion Awards 2016 - London

- Naravno da smo sretni i uzbuđeni. Jedva čekam postati baka u rujnu ove godine, tim više zato što sam izgubila mamu nedavno. Ali ovo je ljepota života, jedna nas je duša napustila, a sad dolazi druga. Blagoslovljeni smo - rekla je. 

POGLEDAJTE KOTIGINU PODRŠKU TIJEKOM PANDEMIJE KORONA VIRUSA:

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin