Obavijesti

Show

Komentari 21

'Spajsice nakon OI više ne žele pričati i nastupati s Victorijom'

'Spajsice nakon OI više ne žele pričati i nastupati s Victorijom'
3

ŽELI SE DISTANCIRATI Victoria Beckham navodno je pristala na nastup s grupom Spice Girls koja ju je proslavila pod uvjetom da djevojke više nikada ne nastupe

VIDEO

Obožavatelji Spice Girlsica bili su oduševljeni nakon što su saznali za njihov nastup na Olimpijskim igrama. No prema tvrdnjama izvora za Daily Mail, Victoria Beckham navodno je pristala na ponovno okupljanje pod uvjetom da djevojke više nikada ne nastupe zajedno.

- Nakon nastupa na Olimpijskim igrama djevojke više ne mogu zamisliti da razgovaraju s njom, a kamoli da se nađu na pozornici s njom. Mel B je bila u pravu, ona je kriva zbog izgubljenog duha benda - prijatelj blizak Geri Halliwell tvrdi da je Ginger Spice to izjavila.

Modna dizajnerica i supruga nogometaša Davida Beckhama navodno se želi distancirati od skupine koja ju je proslavila zbog napetih odnosima s članicama grupe.

Tijekom predstavljanja mjuzikla 'Viva Forever', Victoria je navodno pozirala podalje od njih.

- Nitko od nas ne može razumjeti zašto ona ne želi iskoristiti ponuđene mogućnosti. Vrijeme je da se bend ponovno okupi, no ona i Mel B ne mogu biti u istoj prostoriji zajedno - otkrio je izvor. 

Victorijin glasnogovornik nedavno nije želio službeno potvrditi da će djevojke nastupiti na Olimpijskim igrama. Otkrio je kako su dobile nekoliko sjajnih ponuda i naglasio da njihovo okupljanje nije moguće iz osobnih, obiteljskih i profesionalnih razloga.

Skupina nije zajedno nastupila još od 2008. godine. Victoria je nedavno demantirala napise da ne podnosi djevojke iz benda.

- Ponosna sam na svoju prošlost u bendu i volim djevojke. Imamo sjajne obožavatelje. Ne znam za povratničku turneju, ali voljela bih opet nastupati s djevojkama. Bilo nam je jako zabavno, vidjet ćemo. Ponosne smo što smo Engleskinje i uzbuđene smo zbog Olimpijskih igara - izjavila je nedavno Victoria.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin