Show

Komentari 58

Giuliano kao neponovljiva J. Lisac: Već me pere adrenalin

Giuliano kao neponovljiva J. Lisac: Već me pere adrenalin

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Pjevač će okružen maglom otpjevati istoimenu pjesmu. Biti će mu jako teško dobiti sve ono što je Josipa i vokalno i vizualno

Deseta emisija popularnog showa je pred nama, a ona nam donosi nove nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja. Giuliano će ove nedjelje morati pokazati kako je to na jedan dan osjećati se kao jedina i neponovljiva Josipa Lisac, a za ovu transformaciju morat će se prepustiti i vojsci frizera i šminkera kako bi bio što sličniji popularnoj pjevačici. Giuliano će okružen maglom otpjevati istoimenu pjesmu, a hoće li ovaj pjevač biti dostojan Josipinog vokala i specifičnog izričaja tek ćemo vidjeti. 

- Već me pere adrenalin - izjavio je Giuliano te dodao da je jako teško dobiti sve ono što je Josipa i vokalno i vizualno.

Prošlotjednog pobjednika Baby Dooksa sada ćemo vidjeti kao člana skupine Gipsy Kings, a s gitarom u ruci otpjevat će pjesmu "Volare". Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja, a sve će zasigurno zabaviti izvedbom pjesme ''All Night Long''

Ronald postaje Zvonko Bogdan, a nastupit će s pjesmom "Evo banke cigane moj".  Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez, a popularnu pjevačicu pokušat će nam dočarati s pjesmom "Let's Get Loud". Andrea će se pretvoriti u Gusttava Limu i otpjevati njegovu hit pjesmu ''Balada'', a bit će zanimljivo hoće li joj teško biti za otpjevati u brzini riječi 'Tchê tcherere tchê tchê' što ovaj brazilski pjevač s lakoćom izvodi.

Vanda iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom ''Lambada''. Bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna snaći u ulozi pjevačice Magazina, a s obzirom da će gostujući žiri biti Tonči Huljić, vjerojatno će se i dodatno potruditi kako bi bila što bolja pri izvedbi pjesme ''Kokolo''.

Najčitaniji članci