Obavijesti

Show

Komentari 16

Giuliano se prisjetio Akija: U hotelu je spremao makedonska jela, napravio je gozbu za sve

Giuliano se prisjetio Akija: U hotelu je spremao makedonska jela, napravio je gozbu za sve
4

Zabavljao nas je toliko da smo skoro tu večer zakasnili na koncert. Eto, takav je bio Aki. Dragi, nastavi gore zabavljati ekipu, falit ćeš nam jako, jako, rekao je Giuliano

VIDEO

Od legendarnog glazbenika, Akija Rahimovskog, u četvrtak su se posljednji put oprostili njegovi prijatelji i obitelj. Povodom smrti Akija oglasio se i Giuliano tijekom emisije koju vodi na Radio Dalmaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Giuliano je progovorio o danima koje su proveli zajedno, a ispričao je i nekoliko anegdota koje je proživio s Akijem.

- Završi nama koncert i odemo u hotel, jer nas sutradan opet čeka koncert, a u hotelu odlučimo popiti jednu putnu prije spavanja. Ekipa je bila Aki, Massimo, Arsen Dedić, Kaliopi, Oliver i moja malenkost. Odjednom bubne Aki – Sutra mi je rođendan - započeo je.

Objasnio se i kako se 'puta' pretvorila u maraton.

- Išli smo spavati iza tri sata, a čovjek se dignuo u sedam ujutro, otišao na pazar po spizu, zabavljao je sve na pazaru do 10 sati, a onda se vratio s kombijem punim namirnica - rekao je Giuliano.

Osijek: Parni Valjak održao koncert u sklopu turneje Karlova?ko live

- U hotelu je zamolio da mu posude kuhinju i spremao je makedonska jela, a napravio je gozbu za cijeli hotel. Zabavljao nas je toliko da smo skoro tu večer zakasnili na koncert. Eto, takav je bio Aki. Dragi, nastavi gore zabavljati ekipu, falit ćeš nam jako, jako - ispričao je.

Veliki glazbenik sahranjen je na Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju, na njegov lijes položena je makedonska zastava, a posljednji put je ispraćen uz makedonsku narodnu pjesmu 'Zašto si me rodila majko'.

Pokretanje videa...

Ispraćaj velikog Akija Rahimovskog: 'Kad je pjevao tugu dvorane su tugovale, kad je pjevao sreću svi smo bili sretni' VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu