Obavijesti

Show

Komentari 11

Glazbenik Dino Škare: 'Koristite mozak, nemamo svi nuspojave, ne hvataju se nikakvi magneti'

Glazbenik Dino Škare: 'Koristite mozak, nemamo svi nuspojave, ne hvataju se nikakvi magneti'
4

Luđaci tvrde da baš svatko ima nuspojave od cjepiva, i da je to neka strašna stvar. Prošlo je već nekoliko tjedana od moje druge doze cjepiva, koju sam dobio za rođendan! Nuspojave? Apsolutno nikakve! - napisao je Dino

VIDEO

Glazbenik Dino Škare (41), poznatiji kao Dino Tremens široj javnosti je poznat po objavi iz prošle godine u kojoj je opisao pomaganje razrušenoj Banovini, a sada se oglasio na Facebooku u vezi cijepljenja protiv koronavirusa. Naime, repera smetaju dezinformacije o mogućim nuspojavama nakon druge doze cjepiva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Testiranje na uzorak sline VIDEO

- Dugo nisam napisao status o cijepljenju, a imam osjećaj da su opet dezinformatori uzeli maha, pa trebam opet baciti komad istine. Luđaci tvrde da baš svatko ima nuspojave od cjepiva, i da je to neka strašna stvar. Prošlo je već nekoliko tjedana od moje druge doze cjepiva, koju sam dobio za rođendan! Nuspojave? Apsolutno nikakve! Osim što me prvi, drugi dan na mjestu uboda, ako pritisnem drugom rukom, malo zaboljelo, što je normalno, kao i nakon svake injekcije - započeo je Dino.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dapače, zahvaljujući cjepivu stvarno lakše putujem i obavljam svoje poslove, što mi je odlično. Potvrda je tu, samo prolazim kroz granice, bez problema! Družim se s ljudima, i osobno me čak i ne dira tko je od njih cijepljen, a tko nije. Nakon prve doze bio sam frendu na rođendanu i popio sam štogod alkohola, ne znajući da se ne smije prije i nakon cijepljenja - ali ništa mi nije bilo. Čuo sam da neki tvrde gluposti u vezi s alkoholom, eto, ja sam slučajno dokazao da mi ništa nije. Na drugoj dozi nisam pio alkohol danima prije ni poslije cijepljenja, ali sam isti i sljedeći dan šljakao na gradilištu, kopao po ovoj vrućini, apsolutno ništa mi nije bilo, niti sam osjećao ikakvu promjenu. Dakle, čak mogu i raditi, ne osjećam ni umor. Snage, kao i uvijek, imam podosta - nastavio je glazbenik.

- Moja žena - jedina trudnica koja se cijepila, od svih koje poznajem! Super! Imala je blage nuspojave umora nakon cijepljenja. Moj brat - astmatičar, inače dosta krhkog zdravlja, primio obje doze, bez nuspojava, kao i ja! Moj otac - srčani bolesnik, primio obje doze bez nuspojava! Moja majka - onkološki bolesnik, primila obje doze bez nuspojava, osim umora na dan cijepljenja! Majka moje žene - zdrava osoba, kaže da nju nije čak ni boljelo na mjestu uboda! Dakle, nemaju svi nuspojave! Mi nemamo nikakve! Na nas se ne hvataju nikakvi magneti i druge gluposti koje sam čuo. Olakšalo nam svakodnevni život i putovanja uvelike. Meni spas zbog prirode posla - dodao je Dino. 

- Danas ću otići i darovati krv! Čuo sam da neki tvrde da mi neće dati darovati krv u klinici jer sam cijepljen. S velikim guštom ću razbiti i taj mit, ponovno prokazati laž! Pozdravit ću vas videom.To je to što se tiče histerije i laganja. Previše je toga. Ne znam u čijem je interesu, ali ljudi, zaista zaista kažem vam: koristite svoj mozak i intelekt. Zato imamo inteligenciju. Zato smo razvili kritički stav  - objašnjava Dino. 

Sandi: 'Tko nakon ovog ostane glazbenik bez prebijene pare u džepu, jer to voli, e taj je pravi!'
Sandi: 'Tko nakon ovog ostane glazbenik bez prebijene pare u džepu, jer to voli, e taj je pravi!'

Ako čitate nešto što je apsolutno glupo, zvuči suludo i nestvarno - provjerite prvo izvor. Razmislite koliko je taj izvor vjerodostojan. Laže li on inače. Eto, pozdrav od naše sretne cijepljene familije. Ponavljam - cijepljenje je dobrovoljno. Vaš izbor. Ja se samo, kao i uvijek, borim protiv laži, dezinformacija i histerije. I uvijek ću to raditi. Zato da živimo u boljem svijetu -  zaključio je Dino Tremens.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju