Show

Komentari 6

Glazbenik se oglasio nakon što je pobijedio rak: 'Nisam se ovako osjećao mjesecima...'

Glazbenik se oglasio nakon što je pobijedio rak: 'Nisam se ovako osjećao mjesecima...'

Član popularnog rock benda šokirao je javnost nakon što je izvijestio u lipnju prošle godine da obolio od raka u četvrtom stadiju. No ovoga puta glazbenik je oduševio svoje obožavatelje viješću da je spreman vratiti se

Glazbenik Mark Hoppus (49), pjevač rock benda Blink-182, šokirao je javnost u lipnju prošle godine nakon što je izvijestio da boluje od raka u četvrtom stadiju. Na svu sreću pjevač je prebolio zloglasni limfom, a sada je podijelio još jednu radosnu vijest, a to je da je spreman vratiti se na glazbenu scenu, piše People.

POGLEDAJTE VIDEO

U nedjelju je pjevač uzbuđeno tvitao kako je konačno ponovno u prostoru za pisanje pjesama.

-Samo sam htio reći kako sam jako zahvalan što sam se vratio u onaj način razmišljanja 'Oh, ovo zvuči kao dobra ideja za stih pjesme, ovo moram zapisati'. Nisam se tako osjećao osam mjeseci’-napisao je na Twitteru.

Hoppusu je dijagnosticiran difuzni limfom velikih B-stanica 4. faze i prvi je put obavijestio javnost u lipnju prošle godine, a onda je u rujnu nakon mjeseci kemoterapije podijelio sretnu vijest da je prebolio rak.

- Upravo sam bio kod svog onkologa i više nemam rak. Hvala bogu, svemiru, prijateljima i obitelji kao i svima koji su mi slali podršku i ljubav. Još uvijek moram ići na kontrole svakih šest mjeseci i trebat će mi vremena do kraja godine da se vratim u normalu, ali danas sam imao nevjerojatan dan i osjećam se blagoslovljeno - napisao je pjevač sretnu vijest,a zatim je nastavio

- I dalje se moram ići na preglede svakih šest mjeseci i trebat će mi do kraja godine da se vratim u normalu, ali danas je nevjerojatan dan i osjećam se tako blagoslovljeno - rekao je Hoppus.

Tijekom svog putovanja prema ozdravljenju, pjevač je redovito obavještavao svoje obožavatelje. U kolovozu je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako mu kosa počinje ponovno rasti nakon tretmana kemoterapijom.

- Hahaha. Pogledaj ovo smeće. Ovo mi je trenutno na vrhu glave. To je ono što Bog vidi kada s visine gleda na svoj rad i očajava. Glava poput raka pokušava ponovno narasti malo kose. Awww - našalio se pjevač.

Hoppus je također otkrio da se tijekom oporavka naslonio na svoju majku Kerry Wernz koja je tri puta preboljela od raka, te da je i njoj dijagnosticirana ista vrsta raka.

- Začudo, imamo isti oblik raka. I ona je pobijedila, tako da sam uspio razgovarati s njom i poprilično se povezati s njom - rekao je iskreno pjevač.

Limfom velikih B-stanica (DLBCL) je vrsta raka koja se javlja u bijelim krvnim stanicama i može formirati tumore u cijelom tijelu. To je jedan od najčešćih podtipova ne-Hodgkinovog limfoma.

PR fotografije