Show

Komentari 39

Gledatelji bruje o gafu u finalu: 'Otkrili pobjednika prije kraja'

Gledatelji bruje o gafu u finalu: 'Otkrili pobjednika prije kraja'

Ne znam zašto Matej nije bio na liječničkom, možda je obavio mimo kamere, u nekom drugom terminu, napisala je gledateljica. Zaredalo se mnoštvo komentara na tu temu...

Finale showa 'Život na vagi' bilo je u subotu, a gledatelji ne prestaju po društvenim mrežama i forumima komentirati kandidate. Pobjednik pete sezona je Matej Petrović (26), a za glavnu nagradu 170.000 kuna borio se s finalistima Dominikom Kračunom (23), Maricom Korolijom (33) i Antom Miletićem (26). U finalu je prikazano kako natjecatelji ulaze u zagrebačku polikliniku na testiranje zdravstvene slike, pet mjeseci nakon prvog pregleda, ali Mateja nije bilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znam zašto Matej nije bio na liječničkom, možda je obavio liječnički mimo kamere, u drugom terminu - napisala je gledateljica. Zaredalo se mnoštvo komentara na tu temu...

- Zato što bi se vjerojatno saznalo da je on pobjednik. Čim su rekli Marici, Anti i Dominiku koliko im se smanjio indeks tjelesne mase, znao se i njihov poredak. Tu su se zeznuli i otkrili nam sve unaprijed prije kraja - komentirao je gledatelj. 

Pobjednik Matej u show je ušao sa 152 kilograma, a sada mu vaga pokazuje 84,1 kilogram. Smršavio je 67,9 kilograma, odnosno izgubio je 44,7 posto svoje tjelesne mase. Novac mu nije bio motiv prijave, već mu je na prvom mjestu bila fizička transformacije i poboljšanje zdravstvenog stanja. 

- Još ne znam na što ću ga potrošiti no u svakom ću slučaju napraviti veliku feštu čim će to epidemiološka situacija dozvoljavati. Dio ću novca uložiti i kako bih pokrenuo vlastiti posao - rekao je Petrović, kojeg od milja zovu Bubi. 

 

Najčitaniji članci