Show

Komentari 19

Gledatelji jednoglasno podržali odluku žirija: 'Saša najbolji si, bez konkurencije, svaka čast!'

Gledatelji jednoglasno podržali odluku žirija: 'Saša najbolji si, bez konkurencije, svaka čast!'

U finalima All Stars sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjedu je odnio Saša Lozar. Prikupio najveći broj bodova tijekom sedam emisija. Gledatelji su se ovaj puta složili s žirijem, komentarima su podržali Sašu

Pred žiri i ostale natjecatelje na šarenu pozornicu izašao je kao legendarni David Bowie, a za taj nastup je osvojio najveći broj bodova čime je u sedmoj sezoni showa odnio pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U prošloj emisiji sam ti osporila nadljudske talente i sposobnosti, ali povlačim sada to. Ovo je bilo zastrašujuće dobro, ja sam stvarno imala dojam da Bowie večeras pjeva za nas. Bio si Bowie glasom i pokretom, bolesno dobro - rekla je Nives.

- Za mene je Bowie jedan od najvećih ako ne i najveći i odredio je moj glazbeni ukus. Prvi put sam gledao spot uživo, izgledaš pet puta bolje i ovo je nastup dostojan finala - dodao je Igor.

Većina gledatelja se slagala sa žirijem kako je Saša odnio zasluženo pobjedu.

- Bravo Saša, najbolji si, bez konkurencije!!! - napisala je jedna komentatorica.

- Čovjek je čudo! - nastavili su ga hvaliti.

Objavu njegovog nastupa u roku samo nekoliko minuta preplavile su stotine komentara podrške, ali i želje da Saša bude pobjednik, što se i ostvarilo.

Iako se Saša aktivno bavi glazbom, neki bi od njega htjeli čuti i više.

- Zašto taj čovjek ne želi pjevati? Shvatio sam da pjeva, ali potpuni fokus na glazbu. Takav talent pa radi na radiju? Jao. Ako ne pobjedi, to će biti nepravda. To bi jedino bilo pravedno - pisalo je u jednom lijepom komentaru.

Ipak, nekima se nije svidjela njegova maska. Bez obzira na nju, hvalili su Sašu.

- Čovjek je glasom i pokretima rasturio! Ali maska i frizura. Saša bravo - komentirali su.

- Vokalno odličan, pokreti mrak, maska mi se nije svidjela, ali dečko je definitivno najbolji, pobjednik - podržavali su ga.

I prije nego se znalo kako će Saša odnijeti pobjedu, snimka njegovog nastupa imala je trostruko više komentara gledatelja od ostalih. Gotovo pa svi ti komentari predviđali su ga kao pobjednika, bili su puni podrške i pohvala.

Najčitaniji članci