Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
40 komentara

Gledatelji ljuti: 'Najteži Ivan se napio vode prije vage pa ispao'

Vukovarac je u show došao s 241,9 kilograma, a iz realityja je otišao s 30,8 kilograma manje, odnosno s 211,1. Svi su kandidati komentirali da će im jako nedostajati...

Foto: RTL
40 komentara

Nakon što je Vukovarac Ivan Jakubovski (41), najteži kandidat 'Života na vagi' u sve četiri sezone, napustio show, komentari nezadovoljnih gledatelja ne prestaju. Većina ih smatra kako je netko težak 241,9 kilograma trebao dobiti imunitet trenera Edina Mehmedovića

Foto: RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

- On je sam sebe izbacio jer se vidi da nema volje više tu biti niti je svjestan svojih kila, vjerojatno se nalio vode - jedan je od brojnih komentara. Nakon što je zadnjim vaganjem saznao da je pola kilograma u plusu, Ivan je bio šokiran. 

Foto: RTL

- Meni je ovo jako čudno. Ovo je najbolji ciklus za Ivana dosad i mislim da je stvarno procvao. Nije realno da se ovo dogodi nekome tko ima toliko kilograma - rekao je trener Edo u potpunom šoku. Danijela Pavić (20) je rekla da Ivan nije jeo po propisima, a on tvrdi da je tri dana jeo salatu i ne vjeruje da je mogao dobiti pola kilograma.

Foto: RTL

Vukovarac je u show došao s 241,9 kilograma, a iz realityja je otišao s 30,8 kilograma manje, odnosno s 211,1. Svi su kandidati komentirali da će im jako nedostajati.

Foto: RTL

- Moji problemi s kilogramima počeli su s mojih 20 godina, do tada sam bio fit, kao dijete sam bio jako mršav. A razlog je taj što sam cijeli život volio lijepo jesti. U to vrijeme sam se zaposlio, a posao je bio takav da sam se vrlo malo kretao, nikada nisam bio netko od sporta, tako da se vidi rezultat zadnjih 20 godina - rekao je Ivan.

ŽIVOT NA VAGI Ispao najteži kandidat, Danijela prva pala ispod sto kilograma...

U show ga je prijavila supruga, a muku s kilama muči i njegov sin Martin (17) koji je težak 145 kilograma. Budući da se Martin nije mogao prijaviti u show jer još nije punoljetan obećao je da će pokušati smršavjeti do kraja showa 45 kilograma i tako usput biti podrška svome ocu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message