Obavijesti

Show

Komentari 82

Gledatelji napali Adama i Gogu: Licemjerni ste, druge ste krivili

Gledatelji napali Adama i Gogu: Licemjerni ste, druge ste krivili
11

Za sve krivio Dejana i Nikolinu, a to je zapravo paravan i razlog da bi se od njih mogli odmaknuti i približiti Gogi. Zanima me komentar stroge seke, što je ona rekla na sve ovo?, pitaju se gledatelji

VIDEO

Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) šokirali su gledatelje sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' nakon što su rekli kako su u ljubavnoj vezi. Kažu kako su vezu započeli nakon showa, a ne dok je Adam još bio s Nikolinom Tutić (31), a RTL je objavio i kako im stiže beba ovoga ljeta. 

- Da, čekamo bebu, doznali smo uoči blagdana - rekla je Goga. Adam kaže kako im je vijest o trudnoći prvotno bila šok, a onda su shvatili da je to zapravo ono što žele. 

POGLEDAJTE VIDEO: Goga potvrdila da je s Adamom u vezi

Pokretanje videa...

01:16

Osim što su ih osudili i kandidati pred kamerama, to su učinili i brojni gledatelji. Ispod fotografija na društvenim mrežama su im pisali što misle o njihovoj vezi i potezu koji su u showu napravili, a potom su redom svi ti komentari nestajali. Adam ih je, čini se, obrisao jer sada stoje komentari samo onih koji ih podržavaju.

- Za sve krivio Dejana i Nikolinu, a to je zapravo paravan i razlog da bi se od njih mogli odmaknuti i približiti Gogi. Zanima me komentar stroge seke, što je ona rekla na sve ovo? Nikolina je dobila toliko minusa, a žena je ljepša i pametnija - branili su gledatelji Nikolinu i Dejana, s kojima su Adam i Gordana bili u paru u emisiji. 

I gledatelji su primijetili kako se Adam 'primio' brisanja komentara, te komentirali kako im je Adam u početku bio simpatičan, ali su sada promijenili mišljenje i nastavili su podržavati Nikolinu.

- Nikolina je dobrog srca, neiskvarena, osjećajna. To što se malo drukčije izražava ili se u pojedinim situacijama ne zna izraziti, niti malo ne garantira da je loša osoba - pisali su. 

Također, samo riječi hvale su 'padale' za Dejana.

- Svaka mu čast. On je gospodin - pisali su fanovi showa. I dok su jedni pisali kako je par ispao jako licemjeran, drugi su im poželjeli sreću.

- Divan ste par - govore Adamovi pratitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin