Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
120 komentara

Gledatelji 'napali' Nikolinu: 'Pa Adam je zgodan, umišljena si'

Čim je završila epizoda gledatelji su po društvenim mrežama počeli kritizirati Nikolinino ponašanje. Ne slažu se s njezinim izjavama o tome kako Adam treba biti zgodniji...

Foto: RTL
120 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Golotinjom do braka: Partijaju do zore i klešu liniju u teretani

Mislim da nije problem u meni - da je on zgodniji, možda bi bila drugačija priča, rekla je Nikolina Tutić (31) u sinoćnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' i razljutila gledatelje. Stručnjaci su je spojili s Adamom Kromerom (33), čime ona nije previše oduševljena. Ni Adamu nije jasno zbog čega se Nikolina distancira od njega.

- Adam je osoba za dovođenje doma, divan i pažljiv, ali ja sam osoba koja ne cijeni takve stvari - kazala je Nikolina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čim je završila epizoda gledatelji su po društvenim mrežama počeli kritizirati Nikolinino ponašanje. Ne slažu se s njezinim izjavama o tome kako Adam treba biti zgodniji.

- Pa on je zgodniji od nje. Baš je simpatičan. Nisi ga ti ni zaslužila - napisali su gledatelji. Ističu kako bi s takvim muškarcem sigurno imala dobar život, ali da ona traži 'Gospodina Savršenog'.

Foto: screenshot/

S druge strane, gledatelji imaju samo riječi hvale za Adama.

- Roditelji mogu biti ponosni kako su ga odgojili. Meni je on zgodan, jednostavan, pristojan i simpatičan. Ona je površna nezahvalnica koja se predstavlja kao sramežljiva, a ne cijeni očito ništa u životu osim materijalnog. Adame, budi sretan ako je se riješiš jer zaslužuješ puno bolju osobu kraj sebe - pisali su mu. 

Foto: RTL

Gledatelji su se i našalili Adamu da se 'prebaci' na kumu, koja je inače zadovoljna odabirom stručnjaka za njezinu prijateljicu.

- Lik je predobar. Što ga meni niste namjestili? - rekla je kuma Silvija na vjenčanju.

Foto: RTL

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Golotinjom do braka: Partijaju do zore i klešu liniju u teretani

Naši partneri pišu
Message