Show

Komentari 40

Gledatelji su ljuti: 'Krađa. Lana Klingor je trebala pobijediti...'

Gledatelji su ljuti: 'Krađa. Lana Klingor je trebala pobijediti...'

Lana je samouvjereno stala na pozornicu kao Tina Turner i otpjevala hit pjesmu 'We don't need another hero'. 'Umirovljena' pjevačica je komentirala da je ovo za nju najbolji nastup

Pobjednik prošlotjedne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' je  Marko Braić (29). Glumac je oduševio žiri i kolege imitacijom Anthonyja Kiedisa iz Red Hot Chilli Peppersa, a nakon pobjede, Marko je 10000 kuna donira udruzi 'Institut dom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

I dok neki gledatelji komentiraju kako je zaslužio pobjedu, drugi smatraju kako je Lana Klingor Mihić (40) trebala pobijediti s obzirom na to da je imala, pišu, bolji nastup. 

Neki su otišli i korak dalje pa su pisali kako je ovo jedna od najvećih krađa u povijesti gore spomenute emisije. 

- Lana je razvalila i definitivno zaslužila pobjedu. Ovo je krađa. Iako mi nije simpatična moram priznati kako je 'razvalila' u emisiji - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Lana je samouvjereno stala na pozornicu kao Tina Turner i otpjevala hit pjesmu 'We don't need another hero'. 'Umirovljena' pjevačica je komentirala da je ovo za nju najbolji nastup i maska u svih šest sezona, a žiri je također imao riječi hvale.

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Najčitaniji članci