Show

Komentari 26

Gledatelji 'Supertalenta' nisu zadovoljni odabirom finalista: 'Netko se zabunio, bilo je boljih'

Gledatelji 'Supertalenta' nisu zadovoljni odabirom finalista: 'Netko se zabunio, bilo je boljih'

Nakon završetka emisije brojni gledatelji podijelili su svoje mišljenje u komentarima na društvenim mrežama. Velik dio njih nije bio zadovoljan odabirom žirija

U sinoćnoj posljednjoj polufinalnoj emisiji televizijskog showa 'Supertalent', četveročlani žiri kojeg čine Martina Tomčić, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Davor Bilman odlučio je u finale poslati Sienu Uremović, Marka Bagarića te Taekwondo klub Marjan

POGLEDAJTE VIDEO:

Polufinalisti dali su sve od sebe kako bi pokazali talent u najboljem izdanju no, mjesta je nažalost bilo samo za troje natjecatelja. 

Naime, nakon završetka emisije brojni gledatelji podijelili su svoje mišljenje u komentarima na društvenim mrežama. Velik dio njih nije bio zadovoljan odabirom žirija. 

- Sramota od supertalent showa.Ovo nema više veze sa talent showom.Promoviranje kluba u finalu.Pjevanje i ples isto treba zabraniti u talent showu.Ovu emisiju treba ukinuti uzalud se baca novac na pobjednika. Neka doniraju novac u pametnije svrhe. U subotu je želim život. Neka tamo doniraju novac od supertalenta - napisao je korisnik Facebooka. 

- Katastrofa, najbolje gledati samo audicije; Po meni bi u finale išli lutkari, Sienna i žongler, ali eto, nas se ne pita; Opet se razočarala u žiri. Nikako da shvate što je Supertalent - komentirali su obožavatelji emisije. 

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, većina gledatelja smatra da su u finale showa nakon sinoćnje emisije trebali proći Ukrajinac, lutkari i Sienna.

- Koliko je danas bilo dobrih talenata i više ih je zaslužilo finale, a oni su prošli put pustili onog malog šokca. Koji cirkus od showa - napisao je jedan korisnik. 

Najviše pažnje privukao je prolazak Marka Bagarića s kojim se, nažalost, mnogi ne slažu. 

- Mark u finale? Netko se zabunio; Definitivno je bilo bar tri bolja od Marka. Bio je danas među lošijima. Užas živi; Jeste realni? Mark da prođe nakon ovakvog nastupa danas? Katastrofa - pisali su gledatelji. 

Najčitaniji članci