Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
256 komentara

Gledateljima urnebes: 'Padaju granate, a ovi se idu je*avati...'

'Navojec razdužio i Gucci torbicu dok sam sebe trpa u zatvor, 'Čekaj Zulu ima Gucci neseser za zatvor? Vrhunski!', pisali su korisnici na društvenim mrežama

Foto: HRT
256 komentara

Ni sedma epizoda biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88), nije prošla bez kritika. Društvene mreže ponovno vrve komentarima na račun serije. 

Foto: HRT

'Ovi se vesele kao da idu na rafting na Cetini, a ne u rat', 'Snimka bijesnog ruskog ambasadora zvuči kao glasovne poruke koje dobivate od pijanih frendova', 'Pet ujutro usred bijela dana', pisali su korisnici na Twitteru.

Gledatelji su se ponovno sprdali s dijalozima u seriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Uvjerljiviji su Petra i Danijel bili u Zabranjenoj ljubavi', 'Razgovarati o smrti možemo samo dok smo živi!' - nizale su se kritike.

'GENERAL' Novi gaf: Janjić je 1993. nosila retro ruksak brenda iz 2009...

Nije nedostajalo komentara ni kada je u pitanju nova ljubavna scena.

'Gotovina opet pao na prvu, LOVE IS IN THE AIR!', 'Čekaj kako ju prosi, što nije on oženjen?', 'Dunja je ušla u sobu, u trećoj sekundi je prosi, čak nije ni more spomenuo', nastavili su se sprdati korisnici na društvenoj mreži.

Foto: HRT

Najupečatljivija scena je bila ona u kojoj srpski general želi seks sa svojom tajnicom dok traje oslobađanje Knina.

Foto: HRT

'Padaju bombe tik do nas, savršen tajming da se malo pohvatamo', 'Pade granata, a ovi se idu je*avati zadnji put', pisali su gledatelji.

U ovoj epizodi pozornost je privukla i torbica koju je imao Goran Navojec (49).

Foto: HRT

'Navojec razdužio i Gucci torbicu dok sam sebe trpa u zatvor, 'Čekaj Zulu ima Gucci neseser za zatvor? Vrhunski!', još su neki od komentara na račun najnovije epizode.

Tema: FILM

Message