Show

Komentari 256

Gledateljima urnebes: 'Padaju granate, a ovi se idu je*avati...'

Gledateljima urnebes: 'Padaju granate, a ovi se idu je*avati...'

'Navojec razdužio i Gucci torbicu dok sam sebe trpa u zatvor, 'Čekaj Zulu ima Gucci neseser za zatvor? Vrhunski!', pisali su korisnici na društvenim mrežama

Ni sedma epizoda biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88), nije prošla bez kritika. Društvene mreže ponovno vrve komentarima na račun serije. 

'Ovi se vesele kao da idu na rafting na Cetini, a ne u rat', 'Snimka bijesnog ruskog ambasadora zvuči kao glasovne poruke koje dobivate od pijanih frendova', 'Pet ujutro usred bijela dana', pisali su korisnici na Twitteru.

Gledatelji su se ponovno sprdali s dijalozima u seriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Uvjerljiviji su Petra i Danijel bili u Zabranjenoj ljubavi', 'Razgovarati o smrti možemo samo dok smo živi!' - nizale su se kritike.

Nije nedostajalo komentara ni kada je u pitanju nova ljubavna scena.

'Gotovina opet pao na prvu, LOVE IS IN THE AIR!', 'Čekaj kako ju prosi, što nije on oženjen?', 'Dunja je ušla u sobu, u trećoj sekundi je prosi, čak nije ni more spomenuo', nastavili su se sprdati korisnici na društvenoj mreži.

Najupečatljivija scena je bila ona u kojoj srpski general želi seks sa svojom tajnicom dok traje oslobađanje Knina.

'Padaju bombe tik do nas, savršen tajming da se malo pohvatamo', 'Pade granata, a ovi se idu je*avati zadnji put', pisali su gledatelji.

U ovoj epizodi pozornost je privukla i torbica koju je imao Goran Navojec (49).

'Navojec razdužio i Gucci torbicu dok sam sebe trpa u zatvor, 'Čekaj Zulu ima Gucci neseser za zatvor? Vrhunski!', još su neki od komentara na račun najnovije epizode.

Najčitaniji članci