Obavijesti

Show

Komentari 101

Glogovac je šetao s kćerkicom i ispijao duge kave s prijateljima

Glogovac je šetao  s kćerkicom i ispijao duge kave s prijateljima
1

Posljednje dane života proveo je uz svoju obitelj. Njegova kći Sunčica i dva sina, Gavrilo i Miloša iz prvog braka s Minom Glogovac, davali su mu najveću snagu da se bori s opasnom bolešću

VIDEO

Srbijanski glumac Nebojša Glogovac preminuo je jučer u 48. godini života. Krajem siječnja hitno je hospitaliziran zbog zdravstvenog problema s plućima. Nakon što je saznao da je ozbiljno bolestan otišao je u Njemačku na preglede, ali ipak se odlučio liječiti u Beogradu.

Boris Šćitar/Pixsell

Srbijanski mediji pisali su da je Glogovac teško bolestan te da su uz njega cijelo vrijeme kao potpora njegova obitelj, prijatelji i kolege. Njegovi najbliži govorili su da se hrabro borio protiv opake bolesti.

- Nebojša je posljednje dane proveo potpuno normalno, štoviše, da informacija o njegovom zdravstvenom stanju nije dospjela u medije nitko ne bi ni naslutio da je bolestan. Na njegovom licu, po njegovom pokretu i blagom osmjehu to se nije dalo primijetiti. Nakon što se vratio s liječenja iz Njemačke bio je uvjeren kako će sve ići svojim tokom i da je na korak do ozdravljenja, a onda su se rezultati pogoršali. I dalje je imao nadu - kaže Nebojšin prijatelj.

Njegova kći Sunčica i dva sina, Gavrilo i Miloša iz prvog braka s Minom Glogovac, davali su mu najveću snagu da se bori s  bolešću.

- Svakoga dana šetao je s kćerkicom starim djelom Dorćola i Kalemegdanom. Igrali su se stalno. Čak i ako je ispijao kavu s prijateljima u obližnjem kafiću, vodio ju je sa sobom. Radovao se svakoj novoj izgovorenoj riječi. Sve je ostavljao i odlazio kako bi se s njom igrao u parku ili sjedio na podu. Bila je centar njegovog svijeta - kazao je susjed preminulog glumca.

Sredinom 1997. godine, glumac se oženio s djevojkom Minom. Već naredne godine se po prvi put ostvario u ulozi oca, kada je njegova supruga Mina donijela na svijet sina Gavrila, a dvije godine kasnije rođen je i Miloša. Par se 2014. razveo. S bivšom televizijskom voditeljicom Milicom Šćepanović 2016. godine je dobio kći Sunčicu.

Nebojša Glogovac bit će sahranjen u ponedjeljak, 12. veljače, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu