Obavijesti

Show

Komentari 9

Glumac Filip Juričić u zagrljaju je sa strastvenom kolegicom...

Glumac Filip Juričić u zagrljaju je sa strastvenom kolegicom...
11

DOBRA ATMOSFERA Uzeli su nas u paru na audiciji i odmah smo međusobno kliknuli. To je bilo to, otkrio je Filip Juričić koji igra Marka u seriji 'Na granici'

VIDEO

Što si stao? Hoćeš li moći izdržati, upitala je Petra, koju glumi Petra Cicvarić, Marka, odnosno Filipa Juričića (37), dok su izmjenjivali nježnosti u krevetu. Scena je to kojom je počela premijera serije “Na granici”, koju će publika imati prilike gledati od rujna na malim ekranima. Da kemije među glavnim glumcima nove serije ne nedostaje, priznali su nam i oni sami.


- Na audiciji smo ‘kliknuli’, mislim da smo te uloge dobili i zbog toga, prvi put smo se tad vidjeli i to je bilo to. Kemiju ti ne možeš napraviti, ona se dogodi, a nama se itekako dogodila - rekla nam je Nadia Cvitanović, a s njom se složio i zagrebački glumac.

- Uzeli su nas u paru na audiciji i to je bilo to - kaže Juričić, kojem se osim jedne od glavnih uloga u seriji, dogodila najvažnija u životu, dobio je sina Lava.

- Uskladiti privatne i poslovne uloge u životu i je i nije teško, ali ja imam tempo da se radi puno i onda kada dođem doma, imam energije za druženje s malenim, ali i vremena za suprugu i sebe - otkriva Filip, koji sreću novopečenog roditelja dijeli s kolegom Momčilom Otaševićem (28).

- Nema mi ništa burno u životu s djetetom i karijerom, osim bura emocija koju sad prolazim. Već sad uživam u onome što me čeka, trenutno prolazim najljepše razdoblje u životu - rekao je glumac. Supruga, Jelena Perčin (37), kako Momčilo kaže, nema ništa protiv njegova posla.

- Poštujemo se, volimo se, radimo poslove iz sve snage - dodaje glumac. U glumačkoj postavi našla se i Nina Erak, koja će glumiti temperamentnu baku Zorku, koja se bavi dilanjem dobara iz BiH u Hrvatsku.

- Dobila sam pravu ulogu, meni je vrlo važna energija u životu. Apsolutno da mi laska uloga šefice, prvi put me svi slušaju - izjavila je Nina. Zagrebačka glumica priznaje kako će ovo biti jedna od najboljih domaćih serija. Iako joj je produkcija dodala 20 godina, s tim nema problema, ipak žao joj je što mora imati sijedu kosu, no kako kaže, već se navikla na nju. Serija će se snimati do ožujka, a ekipi na setu ne nedostaje zabave.

- Zabavno nam je, donosimo hranu, razmjenjujemo recepte, ali kad imamo snimiti po 15 scena, onda je napeto, svatko je u svom kutu - dodaje Nina. U seriji glume i Milan Štrljić (66), Barbara Vicković (47), Mladen Vulić (48), Žarko Radić (68), Petra Kraljev (29), Barbara Nola (50), Zlatan Zuhrić (56) i drugi.

VIDI OVO! KVIZ: Koji ste član kraljevske obitelji?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga