Show

Komentari 3

Glumac iz 'Ratova zvijezda' je obrisao Facebook: Baš sam ljut

Glumac iz 'Ratova zvijezda' je obrisao Facebook: Baš sam ljut

'Znam da će ovo na globalnoj razini izazvati reakciju 'koga briga', ali ja ću zbog toga bolje spavati', objasnio je glumac koji je poznati po legendarnoj ulozi Luke Skywalkera u 'Ratovima zvijezda'

Glumac Mark Hamill (68), legendarni Luke Skywalker iz 'Ratova zvijezda', napustio je Facebook jer ta društvena mreža ne zahtijeva da politički oglasi budu iskreni. 

- Jako sam razočaran što Mark Zuckerberg više drži do profita nego do istine i odlučio sam izbrisati svoj Facebook profil - objavio je Hamill na Twitteru i dodao da je ljut.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Znam da će ovo na globalnoj razini izazvati reakciju 'koga briga', ali ja ću zbog toga bolje spavati - nastavio je. Hamillova objava izazvala je poplavu reakcija. Ljudi pozdravljaju činjenicu da je iskoristio svoju slavu kako bi se založio za istinu u politici. 

- Fejsbuče, obrati pažnju. Upravo si izgubio čovjeka koji je igrao Lukea Skywalkera - napisao je jedan korisnik. 

- Jedino gore od toga možda bi bilo da vam Djed Mraz kaže da odj....e i možda bi bilo vrijeme da malo razmislite o nekim stvarima - dodao je drugi. Ima i onih koji misle suprotno. 

- Odricanje od Facebooka neće riješiti problem - odgovorio je korisnik Hamillu. 'Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera' zaradio je 40 milijuna dolara (oko 268 milijuna kuna) od prodaje karata u SAD-u i Kanadi prve večeri prikazivanja, što je peto najbolje otvaranje u povijesti filma, priopćila je tvrtka Walt Disney u prosincu.

Na međunarodnim tržištima 'Uspon Skywalkera' donio je dodatnih 59,1 milijuna dolara ( oko 395 milijuna kuna), navodi Disney.

Međutim, zadnji film franšize zaradio je, međutim, manje od prethodna dva nastavka - 'Sila se budi' iz 2015. je u noći otvaranja u Sjevernoj Americi ostvario zaradu od 57 milijuna dolara  oko 382 milijuna kuna), dok je 'Posljednji Jedi' iz 2017. zaradio 45 milijuna dolara ( oko 302 milijuna kuna).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci