Show

Komentari 3

Glumac iz 'Sam u kući' pokušao zadaviti djevojku pa se predao policiji: 'Ovako ćeš umrijeti'

Glumac iz 'Sam u kući' pokušao zadaviti djevojku pa se predao policiji: 'Ovako ćeš umrijeti'

Ratray, koji je glumio Kevinovog starijeg brata Buzza, uhićen je pod optužbama za nanošenje fizičkih ozljeda svojoj djevojci tijekom napada koji se dogodio prije mjesec dana

Glumac Devin Ratray (44), koji je najpoznatiji po ulozi Buzz McCallister iz filma 'Sam u kući', uhićen je ove srijede pod optužbom za obiteljsko nasilje nakon što je navodno pokušao zadaviti svoju djevojku, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ratray se sam predao policiji u Oklahomi nakon incidenta koji se dogodio ranije ovog mjeseca, a tada je pušten uz jamčevinu od 25 tisuća dolara.

Navodno ju je napao zbog njegovih fotografija s autogramima koje je njegova djevojka besplatno podijelila obožavateljima. Strani mediji pišu kako su prije incidenta u hotelskoj sobi, viđeni u jednom baru gdje su vodili žustru raspravu, a Ratray je bio vidno pripit.

U optužnici se navodi kako je glumac svojoj djevojci, dok ju je davio, rekao: 'Ovako ćeš umrijeti', a zatim ju je udario po licu.

- Žrtva ima probleme s disanjem nakon što ju je optuženik davio i držao joj ruku preko usta - piše u optužnici protiv glumca.

Navodi se i kako je glumčeva djevojaka, čije ime nije poznato javnosti, zadobila brojne ozlijede te se uspjela spasiti tako što ga je odgurnula od sebe i istrčala iz sobe.

- Gospodin Ratray poriče da je ikada digao ruku na nju - rekao je glumčev odvjetnik Scott Adams.

Devin se i ove godine pojavio u najnovijem nastavku franšize 'Home Sweet Home Alone' na streming servisu Disney plus.

Najčitaniji članci