Obavijesti

Show

Komentari 3

Glumac tražio zabranu prilaska bivše žene, sudu dostavio 113 stranica njenih jezivih poruka

Glumac tražio zabranu prilaska bivše žene, sudu dostavio 113 stranica njenih jezivih poruka
4

Par se rastao u ožujku prošle godine, a Ioan ima novu djevojku, 21 godinu mlađu Biancu Mae Wallace, na koju se Alice također okomila i objavljivala njezine privatne podatke

VIDEO

Glumac Ioan Gruffudd (48) i njegova bivša supruga Alice Evans (53) već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a ratovali su i preko društvenih mreža. Ioan se nakon mjeseci vrijeđanja i otkrivanja privatnih informacija odlučio zatražiti zabranu prilaska za Alice. Sudu je dostavio 113 stranica poruka u kojima mu je bivša supruga slala prijetnje i uvrede. 

Evans je navodno rekla Gruffuddu da će mu napraviti 'isto ono što je Amber napravila Johnnyju Deppu' i prikazati ga kao narkomana koji je zlostavljao nju i njihovu djecu, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Melindu Gates Bill navodno varao 01:12

Par se rastao u ožujku prošle godine, a Ioan ima novu djevojku, 21 godinu mlađu Biancu Mae Wallace, na koju se Alice također okomila i objavljivala njezine privatne podatke.

- Napustio si obitelj koju si uzdržavao. A molio si nas da te čekamo dok radiš u inozemstvu. I jesmo. Ali onda si upoznao najveću psihopatkinju i zaljubio se u nju - napisala je među ostalim Alice o Bianci.

Ioan i Alice bili su u braku 14 godina, a on je još u kolovozu 2020. rekao supruzi da želi rastavu. Glumac tvrdi da su od tad počele njezine prijetnje.

Glumački par prekinuo nakon 13 godina braka: 'Samo je otišao'
Glumački par prekinuo nakon 13 godina braka: 'Samo je otišao'

- Prijetila je će mi učiniti ono što je Amber Heard učinila Johnnyju Deppu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše kćeri i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njezinim zahtjevima... Prijetila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobijediti jer će svi povjerovati njoj, a ne meni - rekao je Ioan. 

Evans je odbacila sve tvrdnje koje je Ioan iznio na sudu.

- Smatram da sve ovo radi kako bi stvorio prednost u odnosu na mene u našem brakorazvodnom postupku. Naše kćeri Ellu (12) i Elsie (8) nije vidio više od osam mjeseci, a mene pokušava prikazati kao užasnu majku - tvrdi Alice.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele