Show

Komentari 6

Glumačkom paru stigla curica: 'Naša banda dobila je ratnicu'

Glumačkom paru stigla curica: 'Naša banda dobila je ratnicu'

Sjećate se kako nam je beba u trbuhu udarcima odgovorila da je cura? Mala predivnoća je održala riječ! Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila i hvala joj na tome, napisao je Peđa na Facebooku

Glumački par, Petra Cicvarić (33) i Peđa Gvozdić (38), postali su roditelji djevojčice. Sretnu vijest Gvozdić je objavio na društvenim mrežama.

- Sjećate se kako nam je beba u trbuhu udarcima odgovorila da je cura? Mala predivnoća je održala riječ! Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila i hvala joj na tome. Naša banda bogatija je za još jednu ratnicu! Kad se budemo mogli pošteno izljubiti i izgrliti napravit ćemo feštu, a do tada čuvajte se, ostanite zdravi i pazite na svoje bližnje - napisao je na Facebooku.

glumci

Par već ima jedno dijete, kćerkicu Koranu, a Petra je vijest o trudnoći objavila u listopadu prošle godine.

Glumica, koju gledatelji pamte po ulogama u seriji 'Ruža vjetrova' i 'Najbolje godine', jednom prilikom je rekla da joj je roditeljstvo uistinu teško, ali da u njemu neizmjerno uživa. 

- Ima dana kada je jako teško, zapravo, sve ovisi o probama. Kada imam predstave navečer onda s njom mogu biti cijeli dan i nije toliko teško ukladiti raspored, ali kada pripremamo predstavu, kao sada, onda su probe po cijeli dan pa u tom slučaju Koranu čuva baka ili ide u vrtić - priznala je Petra ranije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci