Show

Komentari 7

Glumci imaju svoje kopije: Ne pada jabuka daleko od stabla...

Glumci imaju svoje kopije: Ne pada jabuka daleko od stabla...

Bivši guverner Kalifornije i 'predator' Arnold Schwarzenegger ima svog nasljednika u svakom pogledu. Glumac Patrick se, kao i njegov otac, bacio u glumačke vode, a i izgledom mu je nalik

Iako svako dijete sliči svojim roditeljima, da jabuka ne pada daleko od stabla pokazuju i slavne osobe čija djeca su baš nalik njima. 

Clint Eastwood (88) ima sedmero djece, među kojima je i Scott Eastwood (32). Kao što su za Clintom ludjele žene diljem svijeta, to čine sad i za njegovim sinom Scottom koji mu neodoljivo sliči. Glumio je u filmu 'Brzi i žestoki' i 'Najduže putovanje'. 

Glumac i pjevač Will Smith (49) ima troje djece, Treya (25), Willow (17) i Jadena (20). Jaden, ako zanemarimo frizuru, izgleda vrlo slično onomu kako je njegov otac izgledao u dvadesetima. Kao i Will, bavi se glumom i pjevanjem. Mogli smo ga vidjeti u 'Karate Kidu', 'U potrazi za srećom' i još ponekim filmovima, a pregledi njegovih pjesama na YouTubeu broje nekoliko milijuna pregleda. Pjesma 'Icon' ima 85 milijuna pregleda, dok je duet 'Never say never' s Justinom Bieberom (24) prešao 800 milijuna. 

Američki glumac i scenarist Kirk Douglas (101) ima četiri sina i svi su povezani s televizijom. Michael (73) je njegov prvorođeni sin, te je otišao očevim stopama i često smo ga gledali na ekranima. Osvojio je dva Oscara za svoje izvedbe, a nominiran je za različite nagrada bezbroj puta. 

Također dvostruki dobitnik Oscara, Marlon Brando koji je preminuo u 81. godini, ima brojne nasljednike. Njegovih 11 djece podarili su mu četiri unuka, od kojih Tuki Brando (28) ima poseban izgled poput svog djeda. Tuki se bavi manekenstvom, a svoj prvi posao je dobio već sa 16 godina.

Forrest Gump, odnosno glumac Tom Hanks (62) ima četvero djece, a njegovi geni se najviše vide na Colinu (40). Njega možemo vidjeti u jednoj od glavnih uloga serije 'Fargo'. 

Bivši guverner Kalifornije i 'predator' Arnold Schwarzenegger (71) ima svog nasljednika u svakom pogledu. Glumac Patrick Schwarzenegger (24) se, kao i njegov otac, bacio u glumačke vode, a i izgledom mu je nalik.  

VIDI OVO: 7 znakova da vam partner nije vjeran.