Show

Komentari 32

Glumica (25) optužila vlasnika škole glume (68): 'Silovao me kad sam imala 17, nisam jedina'

Glumica (25) optužila vlasnika škole glume (68): 'Silovao me kad sam imala 17, nisam jedina'

Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju i bile smo u šoku. Uvijek smo imale osjećaj da je negdje u blizini. Nije ostavljao prostor da se posumnja kako se događa nešto toliko užasno, ispričala je glumica

Čuveni vlasnik škole glume, Miroslav Mika Aleksić (68), došao je u središte skandala nakon što ga je nekoliko djevojaka, od kojih su neke maloljetne, prijavilo kako ih je silovao ili seksualno uznemiravao, piše srpski Blic

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od njih je glumica Milena Radulović (25), koja gradi karijeru i u Rusiji. 

- Šest godina bila sam u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina i to se nije dogodilo jednom, ponavljalo se - rekla je Milena za srpske medije

Glumica tvrdi kako je u pitanju sistem zlostavljanja djevojčica koji je Aleksić temeljno gradio desetljećima. U njegovu se školu upisuju djeca do pete ili šeste godine, a najkasnije s 13 godina. Milena je dio grupe postala s 11 godina, a u grupama je bilo 25 do 30 polaznika.

- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu tjedno, išli smo u kazalište, gledali filmove, bili smo kulturna djeca. U grupi se propagirala religija, djevojčice su dolazile u suknjama, dječaci u cipelama, a kosa i nokti morali su biti uredni. On je bio strog, postojala su jasna pravila - objasnila je Radulović.

Aleksić je razgovarao s roditeljima i informirao ih o djeci. Objašnjavao je kako najmlađi polaznici mogu i sami donijeti novac za školarinu.

- Govorio je kako su djeca mladi ljudi, a nama je odgovaralo kad smo čuli kako smo samostalni. Poništavao je roditelje i njihovu ulogu, ali tada nam to nije djelovalo sporno - dodala je Milena.

Glumica tvrdi kako je iz takvog strogog svijeta preko noći prešla u pakao seksualnog zlostavljanja kada ju je, kako kaže, Mika prvi puta silovao početkom studenoga 2012. 

- Do tog trenutka nisam pomislila kako je tako nešto uopće moguće. Nisam ga poznavala takvog. To je bio šok, slom - zaključila je. O detaljima zlostavljanja sve je ispričala policiji. Tvrdi kako je zlostavljao i druge djevojčice, koje su ga također prijavile.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju i bile smo u šoku. Uvijek smo imale osjećaj da je negdje u blizini. Vodio je računa da se zlostavljanje dogodi tijekom predavanja, u sobi do one u kojoj su bili ostali učenici. Nije ostavljao prostor da se posumnja kako se događa nešto toliko užasno - dodala je. 

 

 

Najčitaniji članci