Obavijesti

Show

Komentari 9

Glumica iz 'Larinog izbora' se razvodi od američkog filmaša?

Glumica iz 'Larinog izbora' se razvodi od američkog filmaša?
11

Marija je na početku braka bila okupirana brigom oko njihovog sina, ali kasnije je htjela raditi i glumiti. Iako je Joel producent u Los Angelesu, nije joj želio pomoći da se probije na tamošnje tržište...

VIDEO

Glumica Marija Karan (38), koju domaći gledatelji pamte po ulozi u seriji 'Larin izbor', navodno se razvodi od holivudskog agenta Joela Lubina, piše srpski Blic. Par je u braku šest godina, a skupa imaju i sina Marka. Marija i Joel kriju da su se razveli čak i od najbližih prijatelja i ne žele komentirati navode. 

- Marija i Joel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godinu i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog - pišu srpski mediji. 

World premiere of

Marija je na početku braka bila okupirana brigom oko njihovog sina, ali kasnije je htjela raditi i glumiti. Iako je Joel producent u Los Angelesu, nije joj želio pomoći da se probije na tamošnje tržište. 

- Je li razlog ljubomora ili što je želio da ona bude posvećena sinu kad on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali ona se žalila da joj je poprilično monotono što ne radi. Prema njezinim riječima, Joel joj je govorio da mora usavršiti dikciju i naglasak engleskog jezika i da u ovom trenutku nema projekta u koji bi je mogao primiti s njenim znanjem glume - dodao je izvor za srpske medije.

Marija je zato tijekom njihovog braka više puta dolazila iz Los Angelesa u Srbiju kako bi glumila. Prošle godine je na setu serije 'Pet' bila sa sinom... Blic piše kako će Marija ipak ostati živjeti u Americi zbog sina, a Joel se iselio i plaćat će joj alimentaciju. 

- Pokušat će ponovno se aktivirati na audicijama za filmove, a otvorena je i za sve što se bude radilo u Srbiji. O odnosu s Joelom gotovo ni s kim ne priča, ali kad se jadala prijateljima to je većinom bilo zbog toga što on puno radi. Marija za srpske medije nije željela komentirati, demantirati niti potvrditi razvod. 

Srpska glumica ostvarila je uloge u filmovima 'Kad narastem, bit ću klokan' i 'Jesen stiže Dunjo moja' te u seriji 'Ljubav, navika, panika'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin