Show

Komentari 10

Glumica Jameela napušta Twitter zbog Muska: 'Bit će tu puno mizoginije i netrpeljivosti'

Glumica Jameela napušta Twitter zbog Muska: 'Bit će tu puno mizoginije i netrpeljivosti'

Bojim se da će ova platforma dosegnuti finalnu formu mržnje, nepoštivanja zakona, netrpeljivosti i mizoginije. Sretno, poručila je britanska glumica Jameela na društvenoj mreži

Milijarder i osnivač Tesle, Elon Musk (50) kupio je u ponedjeljak platformu Twitter za 44 milijarde dolara, a sada je glumica Jameela Jamil (36) objavila da ju napušta jer se boji promjena.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ah, dobio je Twitter. Voljela bih da ovo bude moj posljednji tweet -  napisala je pa nadodala da će se Muskova najava poticanja govora pretvoriti u rast štetnog ponašanja na Twitteru.

- Bojim se da će ova platforma dosegnuti finalnu formu mržnje, nepoštivanja zakona, netrpeljivosti i mizoginije. Sretno - poručila je glumica.

Jaamila je i prije nego što je Muskova kupnja finalizirana najavila svoj odlazak. 

- Jedna dobra stvar u vezi s Muskovom kupnjom Twittera je to što ću KONAČNO otići i prestati biti prijetnja društvu ovdje. Dakle, to je stvarno pobjeda za sve vas - napisala je.

Zvijezda 'Zvjezdanih staza George Takei (85) napisao je da ga neće napustiti, ali da će pokušati uzdignuti razum, ako mjesto postane otrovnije.

- Ne idem nikamo. Obećavam da ću se još više truditi uzdignuti razum, znanost, suosjećanje i vladavinu zakona. Borba protiv fašizma, dezinformacija i mržnje zahtijeva jake borce - napisao je.

Zvijezda Marvelovog filma Shang-Chi, Simu Liu (33) pita se 'zar se nije moglo napraviti nešto bolje s 44 milijarde dolara', a reper Ice-T (64) smatra da je cijela ova situacija zabavna.

- Bilo bi zbilja ludo kad bi Musk kupio Twitter i jednostavno ga ugasio... - napisao je reper.

FILE PHOTO: Elon Musk pictured at the E3 gaming convention in Los Angeles

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Najčitaniji članci