Show

Komentari 0

Glumica je bila žrtva seksualnog uznemiravanja: 'Ušla sam u sobu, on je odmah skinuo hlače'

Glumica je bila žrtva seksualnog uznemiravanja: 'Ušla sam u sobu, on je odmah skinuo hlače'

Bila sam toliko naivna da mi pomisao da se išta događa osim razgovora za posao nije ni pala na pamet, otkrila je Wilson. Ispričala je dva slučaja koja je sama proživjela u industriji

Australska glumica Rebel Wilson (41) podijelila je za BBC svoje iskustvo sa seksualnim uznemiravanjem u filmskoj industriji i najavila da će nastaviti progovarati o toj temi. Tvrdi da ju je glumac, kojeg nije imenovala, natjerao da ode s njim u njegovu prikolicu i zatim zahtijevao da izvrši seksualni čin na njemu, dok su njegovi prijatelji snimali incident na svojim telefonima.

Napisala je da se nakon što je uspjela pobjeći iz situacije preko svog odvjetnika i agenta žalila šefovima studija i zahtijevala od producenata da joj u ugovor uvrste klauzulu koja je štiti od tog glumca.

Predstavnici njenog kolege su joj na to odgovorili da mora biti dobra i podržavati glumca, a ne izazivati probleme.

- Odbila sam. Cijela je stvar bila odvratna. Ispričala sam tu priču stotinama ljudi u industriji s više grafičkih detalja da ih upozorim na ovu osobu - napisala je Wilson.

Također, tvrdi kako ju je na početku karijere imala "susret u hotelskoj sobi" s vrhunskim holivudskim redateljem za kojeg je rekla da je poznat po tome seksualnom iskorištavanju mladih žena. Rekla je da je uspjela pobjeći kada ga je nazvala supruga i vikala na njega jer je spavao s drugim ženama. O tom incidentu ranije je već pisala i na som Twitteru.

- Doslovno sam mislila da idem na sastanak u vezi komedije koju sam trebala snimati, a on mi je pokušavao uvaliti sve više i više alkohola - kaže Wilson.

Najčitaniji članci