Show

Komentari 27

Glumica je donijela sendvič u torbi: Neću vegetarijanska jela

Glumica je donijela sendvič u torbi: Neću vegetarijanska jela

Sva hrana koja se poslužuje u predvorju Dolby Theatrea je vegetarijanska, odnosno isključivo na biljnoj bazi pa se mlada glumica Julia Butters pobrinula da ne ostane gladna...

Mlada glumica Julia Butters (10), koja glumi u filmu 'Bilo jednom... u Hollywoodu', pretpostavila je da se neće najesti na dodjeli Oscara pa si je ponijela nešto za grickati. U svoju 'clutch' torbicu stavila je sendvič od puretine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne sviđa mi se hrana ovdje - rekla je Julia, pišu strani mediji. Za vrijeme same dodjele nagrada ne poslužuje se hrana, ali Akademija za filmsku umjetnost i znanost potvrdila je kako će biti jela u predvorju prije ceremonije. Sva hrana je vegetarijanska, odnosno isključivo na biljnoj bazi. 

Julia je u slatkoj ružičastoj haljini 'osvojila' fotoreportere na crvenom tepihu, a posebice su se oduševili njezinom odlukom da si ponese hrane u maloj torbici. Već prije početka same dodjele, njezin potez postao je viralan pa su na društvenim mrežama pisali objave vezane za sendvič. 

Julia je glumila u Tarantinovom filmu rame uz rame s Leonardom DiCaprijom, Bradom Pittom, Margot Robbie, koji su nominirani za Oscara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci