Obavijesti

Show

Komentari 4

Glumica koja svojom pojavom mami uzdahe muškaraca diljem svijeta danas slavi 31. rođendan

Glumica koja svojom pojavom mami uzdahe muškaraca diljem svijeta danas slavi 31. rođendan
13

Proslavila se s ulogom u filmu "Vuk s Wall Streeta", a tijekom dosadašnje karijere pokazala je da nije limitirana samo na ulogu zgodne plavuše te je prije 30. godine bila nominirana za sve bitne filmske nagrade

VIDEO

Glumica Margot Robbie rođena je 2. srpnja 1990. godine u Australiji. Povodom njenog 31. rođendana donosimo pregled njezine karijere i života.

Reuters/Pixsell

Nakon što su se njezini roditelji rastavili kad je imala samo 5 godina, Margot je nastavila živjeti s majkom, sestrom i dvojicom braće. Rekla je kako je oduvijek voljela serije i filmove i radila predstave za svoju obitelj, iako je dio predstava bio mađioničarski a ne glumački.

- Izmislila bih razne trikove i onda natjerala svoju obitelj da mi plate kako bi ih gledali, baš sam bila dramatična - izjavila je Robbie jednom prilikom.

Bombshell Special Screening - Los Angeles

Kad je završila srednju školu uspjela je dobiti ulogu u popularnoj australskoj seriji "Neighbours" gdje je privukla veću pažnju javnosti. Iako je prije i nakon te serije glumila u nekoliko filmova, njen veliki proboj u glumačku industriju bila je uloga u filmu "Vuk s Wall Streeta" 2013. godine. Glumila je suprugu glavnog lika kojeg je glumio Leonardo DiCaprio (46).

Osim što je mnoge zadivila svojom vitkom figurom u nekoliko scena u kojima je gotovo potpuno gola, kritičari su bili oduševljeni njezinom glumom, a posebice njezinim uspješnim newyorškim naglaskom.

Seksi glumica iz 'Spasilačke službe' ušla u šesto desetljeće, a pogledajte kako izgleda...
Seksi glumica iz 'Spasilačke službe' ušla u šesto desetljeće, a pogledajte kako izgleda...

Nastavila je nizati glumačke uspjehe, a jedna od njenih najzapamćenijih uloga je iz 2015. u filmu "Oklada stoljeća". Robbie glumi samu sebe i kroz urušavanje tzv. četvrtog zida objašnjava financijske termine gledatelju, sve dok pije šampanjac u pjenušavoj kupci u kadi.

Sljedeće godine glumila je Jane u "Legendi o Tarzanu" i zatim Harley Quinn u "Odredu otpisanih". Iako je "Odred otpisanih" bio vrlo uspješan nisu svi obožavatelji DC stripovskih junaka bili oduševljeni. Međutim, Margot Robbie i njena izvedba malo kome se nije svidjela. Bila je toliko popularna da je nekoliko godina nakon toga glumila u spin-off filmu baš o tom liku.

Osim kao glumica, ostvarila se i kao producentica. Sa suprugom je osnovala filmsku kuću, a 2017. objavili su svoj prvi film "Ja, Tonya" u kojem je Robbie imala glavnu ulogu olimpijske klizačice Tonye Harding (50). Za tu je ulogu bila nominirana za nagradu Oscara i druge prestižne nagrade.

Njezin raspored pun je svake godine i ne čini se da će Margot stati u imalo bliskoj budućnosti. Tako je glumila u filmu "One su bombe", "Mary, kraljica Škotske" i zadnjem filmu redatelja Quentina Tarantina (58) "Bilo jednom... u Hollywoodu". U Tarantinovom filmu utjelovila je glumicu Sharon Tate, koju su tragično ubili sljedbenici Charlesa Mansona, te je tamo ponovno glumila uz Leonarda DiCaprija.

Trenutačno je najavljeno da će reprizirati svoju ulogu Harley Quinn i da će glumiti Barbie u istoimenom filmu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu