Obavijesti

Show

Komentari 19

Glumica u znak podrške Ukrajini pozirala potpuno gola, preko grudi i leđa napisala 'Je*eš rat'

Glumica u znak podrške Ukrajini pozirala potpuno gola, preko grudi i leđa napisala 'Je*eš rat'
3

Učinila sam to namjerno kako bih potaknula ljude na razgovor. Društvo ima ovu moćnu platformu za komuniciranje sa svijetom, promicanje mira te za pritiskanje onih koji donose odluke u naše ime, napisala je

Američka glumica i model Caprice Bourret (50) pozirala je potpuno gola na društvenim mrežama s natpisom 'Je*eš* rat'. Ovu snažnu poruku ispisala je u znak podrške Ukrajincima, ali i kako bi ostale potaknula na raspravu o ovom užasnutom ratu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Jučer sam objavila ove fotografije, ali Instagram ih je uklonio. Danas sam ih ponovno objavila. Osjećam se vrlo snažno zbog poruke koju sam poslala. Ove su fotografije provokativne, a poruka je vrlo snažna. Učinila sam to namjerno kako bih potaknula ljude na razgovor. Društvo ima ovu moćnu platformu za komuniciranje sa svijetom, promicanje mira te za pritiskanje onih koji donose odluke u naše ime. Internet i društvene mreže omogućuju nam slobodu govora - započela je Caprice uz niz fotografija na kojima pozira potpuno gola. Okrenuta je leđima kako bi istaknula natpis 'Je*eš* rat'.

- Putem društvenih mreža možemo oblikovati perspektivu i mišljenja. Na humanitarnoj razini to je srceparajuće. Vidjela sam ovdje grozne fotografije. Zlo i nedostatak poštovanja su diskutabilni. Ako pogledate povijest, ovo je vrlo zastrašujuće i sve nas može implicirati na više razina. Svi mi koji hrabro demonstriramo u Rusiji možemo dobiti 15 godina zatvora... Moramo zaustaviti ovaj besmisleni rat. Ne želimo rat, želimo mir! - dovršila je Bourret koja je na jednoj od fotografija podigla srednji prst.

DiCaprio donirao 10 milijuna dolara za potporu Ukrajincima: 'Jako sam vezan za tu zemlju'
DiCaprio donirao 10 milijuna dolara za potporu Ukrajincima: 'Jako sam vezan za tu zemlju'

Caprice konstantno poziva svoje pratitelje da doniraju bilo što kako bi pomogli unesrećenim Ukrajincima. No i ona sve čini kako bi im što više pomogla. Tako je nedavno otišla u kupovinu namirnica, što je jasno dala do znanja i svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

- Puno ljubavi i podrške Ukrajini. Otišla sam u kupovinu prijeko potrebnih namirnica za pomoć narodu Ukrajine - napisala je uz fotografije na kojima dijeli vrećice sa zalihama hrane.

Sudeći po komentarima, dobila je punu podršku od svojih pratitelja.

- Ti si takva inspiracija - napisao je jedan od pratitelja.

- Divno je vidjeti podršku diljem svijeta upravo sada - dodao je drugi.

- Najbolja si, tako se to radi! - napisao je treći.