Obavijesti

Show

Komentari 31

Goga i Adam potvrdili šuškanja gledatelja: U obitelj stiže dječak

Goga i Adam potvrdili šuškanja gledatelja: U obitelj stiže dječak
8

Pratitelji su već ranije nagađali kako u obitelj Kromer stiže dječak. 'Šuškanja' je potaknula Adamova fotografija na kojoj drži crni bodi. Mnogi su zaključili da čekaju dječaka zbog boje bodija koji su kupili

VIDEO

Stručnjaci ih prvotno nisu spojili u sociološkom eksperimentu, no oni su pronašli 'zajednički jezik' i sada su sretni zajedno. Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) ne kriju svoju sreću, a trenutno čekaju i dijete koje bi se trebalo roditi ovoga ljeta. Njihovi pratitelji već duže vrijeme spekuliraju hoće li biti djevojčica ili dječak. Često su Gordanu u komentarima to i pitali, no nije odgovarala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Goga i Adam priznali da su u vezi'

Pokretanje videa...

01:28

Sada je na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju s Adamom i napokon otkrila spol bebe koju čekaju. 

- Dječak je - napisala je na fotografiju, čime je potvrdila 'šuškanja'. Naime, njezini pratitelji, kao i gledatelji showa, već su prethodno bili uvjereni kako je dječak. Jedna od njezinih pratiteljica čak je rekla kako se na Gogi vidi da je muško.

Adamova sestra Lili već je prije potaknula šuškanja kako će u obitelj stići dječak. Objavila je emotivni video na društvenim mrežama u kojem su se nizale Gogine i Adamove fotografije. Najviše pažnje privukla je fotografija Adama koji na svom golom torzu ima crni dječji bodi. Mnogi su gledatelji komentirali kako zbog boje bodija sigurno čekaju dečkića, dok su drugi tvrdili da je ipak sve neutralno.  

Goga i Adam iz 'Braka na prvu' kupili kolijevku: Spol bebe još kriju, a pratitelji misle da je sin
Goga i Adam iz 'Braka na prvu' kupili kolijevku: Spol bebe još kriju, a pratitelji misle da je sin

Marelli i Kromer polako se privikavaju na dolazak djeteta pa su kupili kolijevku, a Goga je nedavno podijelila kako je kupila i dudu. Otkrili su spol djeteta, ali ime još žele zadržati za sebe. Par je za trudnoću saznao uoči blagdana. Prvotno su se šokirali, ali onda su zaključili da je to upravo ono što žele u životu.

Njih dvoje često borave u Baranji, gdje živi Adamova obitelj. Dane provode družeći se s njegovom sestrom Lili, berući bazgu, praveći baranjske specijalitete... Često odlaze i na izlete pa zajedničko vrijeme kvalitetno provode.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA STRUČNJAKOM IZ SHOWA BORISOM BLAŽINIĆEM: 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu