Show

Komentari 13

Goga i Nikolina druže se nakon showa: 'Vi ste kao mama i kći'

Goga i Nikolina druže se nakon showa: 'Vi ste kao mama i kći'

Neki su se sjetili i Milana Tokića, s kojim su stručnjaci spojili Gordanu u 'Braku na prvu'. Jedna znatiželjna pratiteljica upitala ju je ispod fotografije s Nikolinom gdje je on

Umirovljenicu Gordanu Gašparić Vrbljanin (62) i konobaricu Nikolinu Tutić (31) iz Svete Nedjelje imali smo prilike ove godine gledati u 'Braku na prvu'. Kao i neki od ostalih kandidata showa, i njih su dvije ostale u dobrim odnosima nakon završetka sociološkog eksperimenta. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nikolinu je sestra podržala u potrazi za muškarcem života'

Na društvenim mrežama objavljuju i zajedničke fotografije, a jednu je takvu nedavno objavila Gordana. Uz fotografiju je napisala zanimljiv opis:

- Mnogi su rekli da smo Niki i ja kao mama i kći. Jesmo li?

U komentarima su ove dame vrlo brzo dobile niz komplimenata. 

- Da, stvarno ste kako mama i kći. Jako ste slične. Predivne ste - pisali su im Gordanini pratitelji na društvenoj mreži.

No, neki su se sjetili i Milana Tokića (64), s kojim su stručnjaci spojili Gordanu u 'Braku na prvu'. Jedna znatiželjna pratiteljica upitala ju je ispod fotografije s Nikolinom gdje je on.

- Milan ima muško društvo. Ne moramo uvijek biti jedan kraj drugoga - odgovorila je Gordana, koja je još nedavno objavila i fotografije s Tokićem i dala do znanja kako se druže i po završetku showa.

Ali to nije tako u slučaju Nikoline. Nju su stručnjaci spojili s Adamom Kromerom (33) iz Baranje. Nisu se slagali, ali su se trudili. Naposljetku, Adam je pronašao zajednički jezik s drugom sudionicom showa - Gordanom Marelli (39). Zajedno čekaju dijete, a Nikolina se po završetku showa vratila svome poslu. 

 

 

 

 

Najčitaniji članci