Obavijesti

Show

Komentari 139

Goga uplakana: Dejan je upao pijan i rekao mi da sam đubre

Goga uplakana: Dejan je upao pijan i rekao mi da sam đubre
11

Ne osjećam se ugodno, grozno mi je što si upleo Adama u cijelu priču. Optužio si me da sam cijelu večer gledala Adama i da se već danima motam oko njega, rekla je Gordana i sve negirala, a Dejan u to ne vjeruje

VIDEO

U utorak navečer u showu 'Brak na prvu' bilo je pravo vrijeme da se riješe neki problemi koji se već dulje vrijeme nakupljaju u pojedinim osobama. Tako su Gordana i Dejan nakon svađe odlučili porazgovarati s psihologom Borisom Blažinićem.

Gordana Marelli noć je provela šetajući po parku u pet sati ujutro jer se posvađala sa svojim suprugom Dejanom. Naime, Gordana je ranije napustila zabavu na kojoj su bili prisutni skoro svi parovi kako bi se mogla odmoriti, a Dejana je povrijedilo to što ga nije pozdravila na odlasku. 

- Nisi mi ni rekla da odlaziš i nisi me ni pozdravila. Ako smo zajedno došli, onda si mi mogla reći da ideš - kazao je povrijeđeni Dejan, što je Gordani bila pretjerana reakcija:

- Nemam te što pitati je li mogu otići, pozdravila sam i otišla. Sada mi ne daš spavati, vrijeđaš me i rekao si da sam neiskrena - kazala je Goga i potom otišla i ostavila Dejana.

„Razgovor je otišao u krivom smjeru, ja sam se osjećao razočaran, ali kako čujem bio sam agresivan. Daj molim te, neki dan sam bio prenježan, sad sam agresivan, a istina je negdje u sredini. Ne vjerujem što se dogodilo i ne da mi se više ovako“, kazao je razočarani Dejan. Kasnije kada se Goga vratila u stan, priznala je Dejanu da se više ne osjeća sigurno u njegovoj blizini i da želi da se on odseli, a onda je ponovno povukla temu njihove svađe.

- Ne osjećam se ugodno i grozno mi je što si upleo Adama u cijelu priču. Optužio si me da sam cijelu večer gledala Adama i da se ja već danima motam oko njega - rekla je Goga koja to negira, ali Dejan u to ne vjeruje.

- Nešto ima s njezine strane prema njemu i užasno je neugodna situacija - kazao je, a onda su supružnici u problemu otišli do eksperta Borisa Blažinića da pokušaju naći zajednički jezik.

„Gordana nakon početne fascinacije i oduševljenja naglo mijenja raspoloženje iz jedne bliskosti u jednu dramu i to zbunjuje Dejana“, objasnio je Boris koji smatra da bi Gordana mogla dati priliku Dejanu, ako to stvarno želi.

'Adam i Gordana završili skupa nakon showa, izdale ih fotke...'
'Adam i Gordana završili skupa nakon showa, izdale ih fotke...'

- Dejan i ja sasvim različito gledamo na istu situaciju i moguće je da se uskladimo, međutim ako se ne uskladimo, tu nastaje kaos -zaključila je Goga, koja je ispričala kako je Dejan pijan upao i izvrijeđao je.

S druge strane, Adam je Nikolini rekao razlog zašto postoje trzavice između Dejana i Goge te je također negirao bilo kakvu privlačnost s Gordanom jer su stvari između njega i Nikoline krenule u boljem smjeru.

- Napokon je shvatila o čemu od početka govorim, dala mi je priliku da se bolje upoznamo - kazao je Adam, a i Nikolina misli isto:

- Naš odnos se poboljšao, opušteniji smo i otvoreniji - komentirala je.

U međuvremenu, Luka i Nadia su uživali u adrenalinskoj vožnji i razgovoru te se njihov odnos produbljuje, dok su Lidija i Alen razgovarali s psihologom Blažinićem o svom braku. Milan i Gordana su bili na romantičnoj večeri na kojoj je Gordana shvatila da Milan zapravo ne želi brak.

- Ispast će da sam ja vještica koja ne želi dobrog čovjeka, ali Mile ustvari ne želi ženu. Mile želi povremena druženja i ženu s kojom bi bio intiman - izjavila je Gordana koja misli da će oni ostati samo dobri prijatelji, baš kao i Valentina i Marinko.

- Meni je drago da smo se upoznali i mislim da smo dobri prijatelji, a za nešto više, treba mi još vremena - kazala je Valentina kojoj je Marinko priznao da ga privlači, ali poštuje njezin odabir. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu