Obavijesti

Show

Komentari 188

Gogi stižu ružne poruke: Tužna sam. Moram li se opravdavati?

Gogi stižu ružne poruke: Tužna sam. Moram li se opravdavati?
15

Gledatelji showa su nakon njezina priznanja kako je u vezi Adamom po društvenim mrežama pisali kako je ispala neiskrena, a slali su joj i privatne poruke i vrijeđali je. Smatra kako to nije zaslužila

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dejan suznih očiju, a Adam je priznao: Krenulo je od teretane

U posljednjoj emisiji showa 'Brak na prvu' dvoje je kandidata svojim priznanjem šokiralo ostale. Njih stručnjaci nisu spojili, već su sami tijekom showa shvatili koliko su kompatibilni i koliko se jedno drugome mogu otvoriti i povjeriti. Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) potvrdili su kako su sada u ljubavnoj vezi, što su gledatelji showa već prije nagađali.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nisam na izboru za Miss'

Pokretanje videa...

01:28

Prva šuškanja počela su kada je Gordana na društvenim mrežama objavljivala fotografije s nepoznatim muškarcem, a gledatelji su zaključili kako je riječ o Adamu. Par glasine tada nije ni potvrdio ni demantirao. 

Ostali kandidati showa poželjeli su im sreću, a nitko im ništa ne zamjera. Čak niti Nikolina Tutić (31) ni Dejan Vukobratović (39), s kojima su ih prvotno stručnjaci spojili. U posljednjoj epizodi javila se jedino Lidija Stević (38), koja smatra kako su bili neiskreni, a nepošteno joj je što su se dogovarali da će se nalaziti dok je još show trajao.

No, ona nije jedina što im je to zamjerila. Oglasili su se i gledatelji, koji su 'opleli' naročito po Gordani. Na društvenim je mrežama objavila neugodne poruke koje je primila, a u kojima joj gledatelji predbacuju njezino ponašanje. Zamjeraju joj što je, prema njima, lagala o vezi s Adamom tijekom showa.

- Dejan je za tebe avion. Ti si njega pokušala prikazati kao negativca. Došla si po nekoga s dubokim džepom - pisali su joj.

Gordana je poruke koje je primila javno objavila, a uz to je napisala:

- Ono što me trenutno čini tužnom su negativne i vrlo ružne poruke koje mi šalju nepoznati ljudi, većinom s lažnih profila čiju poantu ne mogu razumjeti. Kažete, debela sam, no zar se trebam opravdavati ili osjećati loše radi toga? Svatko je vlasnik svoga tijela, svatko ga nosi onako kako zna. Osim toga, nisam se prijavila na izbor za Miss. Stoga, ne vidim zašto bi to nekom bilo od životne važnosti - napisala je Gordana.

Dodala je kako gledatelji imaju pravo gajiti simpatije prema Dejanu, ali kako ona ima pravo sama odlučiti s kim želi biti u vezi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav svima koji me prate i koji su me gledali u showu Brak na prvu. Prije svega VELIKO, ali zaista VELIKO hvala ljudima koji su shvatili da se prvenstveno radi o showu, i o jednoj neprirodnoj situaciji i okruženju, koja nema veze s privatnom svakodnevnicom pojedinca. No, ono što me trenutno čini tužnom su negativne i vrlo ružne poruke koje mi šalju nepoznati ljudi, većinom s lažnih profila čiju poantu ne mogu razumijeti. Ok, kažete debela sam, no zar se trebam opravdavati ili osjećati loše radi toga? Svatko je vlasnik svoga tijela, svatko ga nosi onako kako zna pa tako i ja. Osim toga nisam se prijavila za izbor za Miss, stoga ne vidim zašto bi to nekom bilo od životne važnosti. Također, častiti me ružnim komentarima i to temeljem onoga maloga dijela što ste vidjeli od ukupno 5 tjedana cjelodnevnog snimanja, mi zaista nije lako za čuti, a pogotovo jer sam sama izrazila želju da želim izaći van i da se ne vidim u toj vezi ni braku, iz jedino meni poznatih razloga. Vi imate pravo gajiti simpatije prema Dejanu, a isto tako moje je pravo znati kakvog partnera želim i sama odlučiti s kim želim biti u vezi, a s kim ne. Moram li ja svakom uzvratiti osjećaje? NE. Jesam li išta započela dok sam još bila u braku? NE. Svatko zna za sebe što je za njega najbolje, iako vidim da si mnogi uzimaju za pravo odlučivati o tuđim životima, a ne znaju ništa o tim osobama. Svatko od nas ima dobre i loše dane, svatko od nas ima vrline i mane koje izlaze van kada smo ljuti, razočarani, ili jednostavno kada se ne znamo nositi s situacijom u kojoj se nalazimo. Ja učim iz svojih pogrešaka, stvaram iskustva, trudim se postupiti najbolje što znam. U ovom trenu sam čak i sretna što nisam mlađa jer zaista ne znam kako bih skupila snage nositi se s ovakvim komentarima i ovakvim pritiskom. Odmah pomislim na djecu koju maltretiraju iz raznih razloga i koja pate duboko u sebi jer ne znaju na koji način ovakve stvari okončati. Grozno! Puno pozdrava.

A post shared by gordana marelli (@gordana_marelli) on

- Moram li ja svakom uzvratiti osjećaje? Ne. Jesam li išta započela dok sam još bila u braku? Ne. Svatko zna za sebe što je za njega najbolje, iako vidim da si mnogi uzimaju za pravo odlučivati o tuđim životima, a ne znaju ništa o tim osobama - nastavila je.

- Svatko od nas ima dobre i loše dane, svatko od nas ima vrline i mane koje izlaze van kada smo ljuti, razočarani, ili jednostavno kada se ne znamo nositi s situacijom u kojoj se nalazimo. Ja učim iz svojih pogrešaka, stvaram iskustva, trudim se postupiti najbolje što znam. U ovom trenu sam čak i sretna što nisam mlađa jer zaista ne znam kako bih skupila snage nositi se s ovakvim komentarima i ovakvim pritiskom - zaključila je Gordana. 

Ona i Adam već šest mjeseci žive skupa i, kako kažu, puno su toga prošli. Uskoro im stiže i prinova, a spol još ne žele otkriti.

- Da, čekamo bebu, doznali smo uoči blagdana - rekla je Goga za  RTL.  Adam kaže kako im je vijest o trudnoći prvotno bila šok, a onda su shvatili da je to zapravo ono što žele. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Napala Gogu: Dejan je skužio, a rekla si 'nema veze s mozgom'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija