Obavijesti

Show

Komentari 4

Gola Victoria: Basistica benda Maneskin pozirala u toplesu pa je strastveno poljubila djevojku

Gola Victoria: Basistica benda Maneskin pozirala u toplesu pa je strastveno poljubila djevojku
5

S djevojkama se na Ibizi zabavljao još jedan član Maneskina, gitarist Thomas Raggi, dok fatalni pjevač Damiano David, ovaj put nije bio prisutan.

VIDEO

Basistica popularnog talijanskog benda ManeskinVictoria De Angelis (23), uživa u odmoru na Ibizi, a tamo su je uhvatili fotografi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maneskin u donjem rublju VIDEO

Na odmoru su joj se pridružile i prijateljice s kojima je na plaži priredila pravi show za sve okupljene. Prvo su se skinule sve u toples, a onda se Victora s jednom od njih ljubila u moru.

*EXCLUSIVE* Bassist Victoria De Angelis and the Electric Guitarist from the Italian Rock Band 'Maneskin' enjoy a day at the beach during their holidays in Ibiza, Spain. *PICTURES TAKEN ON THE 07/06/2023*

Djevojke su izmjenjivale strastvene poljuopce, a nije poznato tko je djevojka koje je osvojila srce basistice.

Ovo nije prvi put da se Victoria pojavila u toplesu. I na društvenoj mreži Instagram često objavljuje probokativne fotografije, a nije rijetko i da nastupa u nešto golišavijim izdanjima.

S djevojkama se na Ibizi zabavljao još jedan član Maneskina, gitarist Thomas Raggi, dok fatalni pjevač Damiano David (24), ovaj put nije bio prisutan.

Prisjetimo se, nedavno se duštvenim mrežama počeo se širiti video na kojemu Damiano ljubi misterioznu djevojku. O videu se oglasio i sam pjevač te objasnio što se događa. U izjavi koju je podijelio u priči na svom profilu na Instagramu pjevač se ispričao se za video dok je istovremeno objavio svoj prekid s dugogodišnjom djevojkom, talijanskom influencericom Giorgiom Soleri.

- Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nisam se želio nositi s tom situacijom i to je bila moja greška. Giorgia i ja prekinuli smo prije nekoliko dana i nije bilo nikakvih izdaja. Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ove situacije - poručio je Damiano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele